VENČANJE U JEDNOM OD NAJEKSKLUZIVNIJIH RESORTA FRANCUSKE RIVIJERE: Sofija je veru promenila zbog supruga i zaludela svet

Sofija je ćerka poznatog muzičara, manekenka, modna dizajnerka, uticajna influenserka, a evo ko je frajer koji je uspeo da joj parira i postane muž.

Celebrities
Autor:
VENČANJE U JEDNOM OD NAJEKSKLUZIVNIJIH RESORTA FRANCUSKE RIVIJERE: Sofija je veru promenila zbog supruga i zaludela svet
Venčanje Sofije i eliota vredno 4 miliona dolara, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mladi par Sofija Riči i Eliot Greing venčali su se u spektakularnom okruženju Hotela du Cap-Eden-Rock u Antibesu, jednog od najekskluzivnijih resorta na francuskoj rivijeri, a nekoliko dana kasnije zaključili su posao oko kupovine 26,9 miliona dolara vredne kuće u Brentwoodu, četvrti Los Angelesa.

Kuća površine preko hiljadu kvadratnih metara ima šest savaćih soba i deset kupatila, a komšiluk poznatog para su slavne face poput Džim Kerija, Le Brona Džejmsa...prenosi Slobodnadalmacija.hr

Premda oboje imaju poprilično "debele" bankovne račune, teško da bi mogli kupiti tako skupu kuću bez pomoći roditelja. Naime, Sofia je "teška" oko osam miliona dolara, dok je njen suprug oko deset, i ako neki izvori tvrde kako je njegovo bogatstvo bliže brojci od 18 miliona dolara.

Sofija Riči
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

VENČANJE OD 4 MILIONA EURA

Kada je reč o ćerki muzičke legende Lionela Ričija, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona dolara i sinu Luciana Graingea, jednog od najmoćnijih ljudi u muzičkoj industriji, čije se bogatstvo procenjuje na najmanje 250 miliona dolara, mladi par sigurno nije razbijao glavu oko kupovine svoje nove kuće. Možda je to čak i svadbeni poklon roditelja, prema nekim spekulacijama.

Ni samo venčanje nije bilo jeftino, procenjuje se da je koštalo oko četiri miliona dolara, a tokom svadbenog vikenda Sofia je za različite događaje promenila tri specijalno za nju kreirane haljine, uključujući venčanicu, sve su sa potpisom kultnog brenda Chanel.

Nedugo nakon venčanja Sofia je opet bila od glave do pete u odevnoj kombinaciji slavnog brenda, sa suprugom je sedela u prvom redu na reviji Chanel Cruise u Los Angelesu.

Sofija Riči
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Obzirom na to da je velika obožavateljka Chanela, zasigurno ćemo je još viđati u kreacijama tog brenda nakon što je napravila zaokret prema klasičnijem i elegantnijem stilu, daleko od jarkih svetlucavih kombinacija u kojima se ranije imali priliku da je vidimo.

Manekenka, reality zvezda, modna dizajnerica i jedna od najuticajnijih Instagram influenserki, proslaviće svoj 25. rođendan 24. avgusta. Rođena je u Los Anđelesu kao najmlađe Lionelovo dete. Ima starijeg brata Milsa i sestru Nikol. Malo je poznato da je njen kum pokojni Majkl Džekson i Sofija ističe kako su posete njegovom ranču u Neverland među njenim najlepšim uspomenama iz detinjstva a postala je i dobra prijateljica sa njegovom ćerkom Paris.

Sofija Riči
foto: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

ZBOG PRITISKA ODUSTALA OD MUZIČKE KARIJERE

Od ranog detinjstva pokazivala je sklonosti prema muzici što je verovatno nasledila od svog oca. Sa sedam godina je naučila da svira klavir, provodila je sate na časovima pevanja, povremeno se pojavljivala i na očevim nastupima. Bez obzira na sve to ipak je odustala od karijere zbog pritiska života u senci slavnog oca. Naime je zbog njegovih turneja morala delimično da se školuje i od kuće.

Trenirala je i fudbal do 16. godine ali je morala odstati nakon nesreće u kojoj je polomila kuk. Sa 14. godina je ušla u svet modelinga i počela se pojavljivati u Teen Vogue-u te je s 15 godina potpisala i prvi modni ugovor s brendom kupaćih kostima Mary Grace Swim.

Sledeće godine potpisala je ugovor s londonskom modnom agencijom Select Model Management te se počela pojavljivati u sve više magazina i na modnim pistama radeći za brojne slavne brendove poput Chanela, Dolce & Gabbana, Tommyja Hilfigera, Michaela Corsa, Adidasa...

Poslednjih nekoliko godina sve se više posvećuje kreiranju kolekcija u saradnji s raznim brendovima, namera joj je kolekcije proširiti na modne linije i pokrenuti kozmetičku liniju čiji bi se proizvodi fokusirali na negu kose i tela.

Sofija je nekoliko meseci 2016. godine bila u vezi sa slavnim pevačem Džastinom Biberom, a potom je, s prekidima, od 2017. do 2020. bila u vezi sa Skotom jednim od glavnih "likova" reality showa "Keeping Up with the Kardashians" u kojem se počeo pojavljivati s tadašnjom devojkom Kortni Kardašijan. Tokom veze sa njim i Sofia se pojavljivala u tom reality programu, a razišli su se nakon što je on 2020. otišao na rehabilitaciju.

Skot Disik i Sofija Riči
foto: Profimedia

PROMENILA VERU ZBOG SUPRUGA

U aprilu 2021. Sofija je potvrdila vezu s Elliotom koji se, kao i njegov otac, bavi muzičkim izdavaštvom i pokrenuo je vlastitu firmu"10K Projects" sa sedištem u Los Angelesu. Sofia i Elliot su se poznavali desetak godina pre nego što su postali par, on je dobar prijatelj njenog brata Milsa. Njihovi očevi su zbog čestih saradnji postali dobri prijatelji. Verili su se a samo godinu dana nakon toga i venčali.

Sofija je odrasla kao katolkinja ali je pre venčanja prihvatila Judaizam, o tome je pisala na svom Instagram profilu.

Sofija Riči
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, na Elliotovoj bar micvi nastupio je jedan od najslavnijih muških bendova – Take That, koji je to vreme bio na vrhuncu. Nije problem kad ti je otac glavni direktor kompanije Universal Music Group.

Osobe bliske mladom paru tvrde kako su zaista srećni zajedno i svi Sofijini prijatelji su oduševljeni što je pronašla pravu ljubav...

Pogledajte još fotografija prelepe Sofije u našoj galeriji:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs