U 7. DECENIJI OVA BAKA JE KRALJICA BIKINIJA! DEVOJKE OD 30 GODINA NE IZGLEDAJU OVAKO DOBRO: Evo šta jede i kako vežba

Demi Mur izgleda fantastično u bikiniju, dok na porodičnom odmoru proslavlja Dan Majki pozirajući sa svojom unukom.

Celebrities
Autor:
U 7. DECENIJI OVA BAKA JE KRALJICA BIKINIJA! DEVOJKE OD 30 GODINA NE IZGLEDAJU OVAKO DOBRO: Evo šta jede i kako vežba
Demi Mur izgleda besprekorno na novim slikama u bikiniju., Foto: Profimedia

Demi Mur na svojoj novoj fotografiji koju je podelila putem Instagrama pozira sa svojom malom unkom pored bazena. Glumica je u krugu porodice obeležila Dan majki uspešno obavljajući svoje dužnosti bake. Komentari su eksplodirali obzirom da ova baka izlgleda neverovatno mladoliko za svojih 60 godina.

Njena ćerka Rumer, koju je dobila iz braka sa Brusom Vilisom, prošlog meseca se i sama ostvarila u ulozi majke sa svojim dečkom Derekom Tomasom.

Na ovoj crno beloj fotografiji Demi se veselo osmehuje zaštitnički držeći svoju unuku. Zaista može da se pohvali svojom zategnutom figurom koja jasno dolazi do izražaja u ovom bikiniju.

Privilegija je da koračam ovim putem majčinstva sa tobom kraj sebe da me podržavaš i vodiš je nešto o čemu sam samo sanjala" napisala je najstarija ćerka Demi i Brusa a zatim dodala: "Volim te mama. Ispunjena sam tolikom radošću i zahvalnošću. Nikada u svom životu nisam bila tako srećna" .

Rumer se nedavno u jednom intervjuu dotakla svoje porodice: „Tako smo glupi, svi mi, i jednostavno čudni. Mi smo porodica čudaka, i ja to mnogo volim" i dodala „Zaista se nadam da se ta doza ludosti krije i u ovom detetu, jer je moja mama to imala, moj tata je to imao, moje sestre to imaju..."

Demi je naime jedva čekala da se prihvati i nove uloge bake jer kako kaže već ima dovoljno iskustva kao majka koja je podigla tri ćerke.

Demi Mur
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Tajna besprekornog izgleda ove zvezde koja je zakoračila u sedmu deceniju života je u tome što izuzetno vodi računa o tome šta unosi u svoje telo. Ona praktikuje strogu sirovu vegansku ishranu, što znači da jede samo sirovu biljnu hranu koja se može konzumirati bez kuvanja.

Postoje tvrdnje da sastojci mogu izgubiti važne hranljive materije i enzime u procesu kuvanja - a sirova biljna hrana će poboljšati nivo energije, sprečiti bolesti i poboljšati opšte zdravlje. Kao što vidimo ova sirova veganska ishrana dobro deluje na Demi koja je takođe i jedna od poznatih linosti koje su okrenule leđa alkoholu.

1 / 12 Foto: SPOT-PrimePix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs