OSTALA JE UPAMĆENA PO GURANJU DEČKA U BAZEN PREPUN BENZINA: Danas ima 56 godina i mnogi se zapanje kad vide kako izgleda

Sabina Mosijer odigrala je jednu od najvećih zlobnica iz meksičkih sapunica, a evo kako ona danas izgleda.

Celebrities
10:31h Autor:
OSTALA JE UPAMĆENA PO GURANJU DEČKA U BAZEN PREPUN BENZINA: Danas ima 56 godina i mnogi se zapanje kad vide kako izgleda
Kako danas izgleda najveća zlobnica iz meksičkih sapunica, Foto: Printscreen/youtube

Već smo pisali o najpopularnijoj meksučkoj glumici Adel Norijegi, koju je publika zavolea po ulogama u serijama "Pravo na ljubav", "Izvor", "Prava ljubav", "Marija Isabela"... Sada smo se prisetili još jedne glumice koju smo rado viđali na malim ekranima.

Sabina Mosijer je meksička glumica poznata po ulogama zlih i promiskuitetnih žena koje je ovekovečila mnogim u telenovelama.

Naša publika najbolje je pamti po ulozi Fride Viljareal, iz serije "Između ljubavi i mržnje".

Scena koja je mnogima ostala urezana u pamćenje je kada je Frida gurnula svog partneta Marsijala u bazen ispunjen benzinom, a potom ga zapalila.

Glumica je tada imala tridesetak godina, a danas 56, veoma je aktivna na Instagramu i još uvek se bavi glumom.

Ono što smo primetili na njenim fotografijam da i dalje izgleda fantastično i da se nije mnogo promenila od vremena kada smo je gledali na našim malim ekranima.

Iza sebe ima dva braka, a majke je dvoje dece koje je dobila sa drugim mužem.

Dvoje najvećih psihopata u istoriji svih telenovela, gadniji od vrućeg piva, opasniji od namera Ere Ojdanića po devojke do 18 godina, čuveni Frida i Marsijal – napisali su šaljivo na jednom Instagram profilu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram

(Stil/Srbija danas)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs