BIVŠEM PLAĆA ALIMENTACIJU, A NIKADA MU NIJE BILA DOVOLJNO DOBRA: Jedva ga je izbacila iz kuće, ali mukama nije kraj

Keli Klarkson prošla je kroz mučan razvod, a bivšem mužu mora da plaća alimentaciju.

Celebrities
Autor:
BIVŠEM PLAĆA ALIMENTACIJU, A NIKADA MU NIJE BILA DOVOLJNO DOBRA: Jedva ga je izbacila iz kuće, ali mukama nije kraj
Slavna pevačica bivšem mužu plaća alimentaciju, Foto: GAC/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američka pevačica Keli Klarkson danas je napunila 41 godinu, a reklo bi se da je težak period konačno iza nje.

Njena talk show emisija je ogroman hit, a i poslednji album koji je izdala nakon razvoda dobro se kotira među publikom. Čini se da je konačno pakao sa bivšim ostao iza nje.

Podsetimo, pevačica se razvela se od supruga Brendona Blekstoka 2020. godine nakon sedam godina braka u kojem su dobili dvoje dece ćerku River Rouz i sina Remingtona Aleksandra, a brakorazvodna parnica bila je prilično mučna i trajala je dve godine.

Keli se razvela pre tri godine
Keli se razvela pre tri godine foto: Profimedia

Brendon je tada dobio izdašnu svotu od 3.1 miliona dolara, a pevačica mu isplaćuje i mesečnu alimentaciju od 45.000 dolara, dok su nad decom dobili zajedničko starateljstvo. Sada deca žive sa njom u Los Anđelesu, a novac i dalje stiže na Brendonov račun.

Keli koju je publika upoznala kada se 2002. godine pojavila na muzičkom takmičenju "Američki idol", tada je odnela ubedljivu pobedu. Gotovo preko noći postala je zvezda, a zbog moćnog glasa poredili su je sa Aretom Frenklin i Tinom Tarner.

Keli je preko noći postala zvezda
Keli je preko noći postala zvezda foto: Beta

Njena slava rasla je iz dana u dan, ređala je hit za hitom, međutim, kako je bila popularnija, to je pritisak javnosti bio sve veći, ponajviše kada je njen izgled u pitanju. Mnogi su joj zamerali višak kilograma, te pritiskali da izgleda poput njenih vršnjaka, međutim, pevačica koja se još u srednjoj borila s bulimijom znala je da će njena bitka biti izgubljena.

U godinama koje slede njena kilaža je varirala, međutim, ona je bila jedna od onih zvezda koje se jednostavno nisu opterećivale više time šta ko misli.

Keli je imala problema sa kilažom
Keli je imala problema sa kilažom foto: Profimedia / kolaž

"Moja kilaža varira. Nekad više jedem, nekad više treniram. Stalno menjam konfekcijski broj koji nosim… Kada ljudi počnu da komentarišu o mojim kilogramima, uvek kažem da je to njihov problem, ne moj. Jedem zdravo i nezdravo u podjednakim količinama. Ne trudim se da smršam ili da se ugojim… Ne opterećujem se time", rekla je jednom prilikom pevačica za britanske medije.

Keli je javnosti bila zanimljiva i zbog intrigantnog privatnog života, pre svega zbog nepostojećeg odnosa sa biološkim ocem kom je posvetila svoj najveći hit "Because Of You", a kasnije i zbog više nego turbulentnog razvoda i ogromne alimentacije koju mora da plaća bivšem suprugu.

Izvor blizak pevačici svojevremeno je ispričao da su problemi bračnog para Klarkson-Blekstok postali očigledni usred pandemije koronavirusa.

"Sukobili su se na toliko mnogo nivoa i zajednički karantin povećao je njihove probleme do tačke bez povratka", rekao je izvor tada i dodao:

"Svi su mislili da Kelli i Brendon imali savršen brak, ali definitivno nije bilo tako", otkrivši kakav je njihov bračni odnos zaista bio.

Keli bivšem plaća alimentaciju
Keli bivšem plaća alimentaciju foto: Profimedia

Keli je o razvodu progovorila u svojoj emisiji "The Kelly Clarkson Show", a kako je tada rekla, najteže joj je palo što su u sve bila uključena deca. Svoj brak je pokušavala da spasi na sve moguće načine, izglednjivala se, pokušavala sve da bi mu bila privlačna, ali uzalud.

"Mi žene smo istrenirane da puno toga možemo podneti, ali brinemo se o svojim bebama", dodala je Klarkson čije se bogatstvo procenjuje na 45 miliona dolara.

Keli se u poslednje vreme retko može videti na javnim događajima i uglavnom je skoncentrisana na svoju emisiju, ali i nove pesme koje će, kako kaže, približiti ljudima šta je sve prošla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs