BIVŠI MUŽ NAJLEPŠE ŽENE OPTUŽEN ZA SILOVANJE TINEJDŽERKI: Nudio uspešnu karijeru, a onda ih koristio za IŽIVLJAVANJE

Bivši muž Emili Ratajkovski optužen je za zlostavljanje i silovanje dve tinejdžerke.

Celebrities
11:26h Autor:
BIVŠI MUŽ NAJLEPŠE ŽENE OPTUŽEN ZA SILOVANJE TINEJDŽERKI: Nudio uspešnu karijeru, a onda ih koristio za IŽIVLJAVANJE
Bivši muž slavne manekenke optužen sa silovanje, Foto: Profimedia

Bivši muž Emili Ratajkovski, Sebastijan Ber-Meklard (42), optužen je za se*sualno zlostavljanje i neprikladno ponašanje prema dvema tinejdžerkama u eksplozivnoj ispovesti koje su one dale za magazin "Variety".

Mlada žena, koja sada ima 24 godine, izjavila je da je filmski producent stupio u kontakt s njom kada je imala samo 17 godina preko društvene mreže Instagram.

Bivši muž Emili Ratajkovski, Sebastijan Ber-Meklard
Bivši muž Emili Ratajkovski, Sebastijan Ber-Meklardfoto: rosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zatim su se navodno sreli na jednoj žurci u Njujorku, gde joj je on obećao malu ulogu u njegovom filmu „Dobro vreme“, u kome je glavnu ulogu imao poznati holivudski glumac Robert Patinson.

Devojka koja nije želela da otkrije identitet rekla je da je očekivala snimanje sa filmskom zvezdom, ali je umesto toga gola snimila intimnu scenu sa „glumcem koji je nedavno pušten iz zatvora“.

Sebastijan ju je navodno naterao da se skine gola pred desetoricom muškaraca koji su radili na filmu.

Tadašnji tinejdžerka je izjavila kako se u tom trenutku osećala „potpuno zapanjeno“ i „prestrašeno“.

Moja izbezumljenost se samo pogoršala kada je taj glumac niotkuda šapnuo na uvo da li bi stvarno smeo da penetrira u mene, dok su kamere radile. Odlučno sam rekla ne", navela je dalje.

Ubrzo nakon incidenta na snimanju, mlada žena je navodno počela da ima intimne odnose sa Ber-Meklardom, i prema njenoj izjavi su nastavili sporazumnu vezu iako je ona bila još uvek maloletna.

Pomenuti mediji je kontaktirao Sebastijanovog zastupnika i advokata, ali su oni odbili da komentarišu navode.

Osim tvrdnji prve žene, još jedna neimenovana devojka je ispričala da je upoznala njujorškog reditelja kada je imala 18 godina i da je navodno počeo da joj piše na Instagramu dajući „obećanja o karijeri“.

Nakon nekoliko susreta Sebastijan i ja smo počeli da se ljubimo“, rekla je. „Stvari su se otrgle kontorli i onda je, ne tražeći moj pristanak, Sebastijan prislino imao se*ks sa mnom i to bez upotrebe kondoma", iznela je svoju priču devojka.

Žena je takođe navela i drugo uznemirujuće ponašanje, uključujući tvrdnje da ju je Ber-Meklard često nazivao pogrdnim imenima i da ju je danima pratio preko aplikacije ne njenom mobilnom telefonu koju je sam instalirao.

Sebastijan je navodno imao afere tokom braka sa manekenkom
Sebastijan je navodno imao afere tokom braka sa manekenkom foto: Profimedia

Takođe je navela da je u njegovom mobilnom pronašla poruke koje je razmenjivao sa petnaestogodišnjom devojčicom. Kada se suočila sa njim, on je navodno "izgledao zadovoljan sobom" i nasmejao se njenom komentaru. "Nije negirao moje optužbe."

Prema njenim tvrdnjama sve ovo se događalo u periodu kada je on već bio oženjen popularnom manekenkom Emili Ratajkovski.

Podsetimo, producent se oženio sa manekenkom u februaru 2018. godine, samo dve nedelje nakon što su u javnosti obelodanili da se zabavljaju.

Manekenka nije komentarisala navode
Manekenka nije komentarisala navode foto: Profimedia

U braku su dobili sina Sebastijana, ali Ratajkovski je podnela zahtev za razvod u septembru 2022. zbog tvrdnji da ju je muž više puta prevario.

Ratajkovski nije dala nikakvo saopštenje u vezi sa optužbama na račun njenog bivšeg muža, ali su izvori bliski manekenki otkrili magazinu Variety da je kratko prokomentarisala da nije iznenađena ovim navodima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs