MUŽ POZNATE GLUMICE ODBRUSIO LJUDIMA KOJI SU JOJ GOVORILI DA JE DEBELA: Posle NJEGOVIH REČI većini žena je postao CAR

Glumica Melani Linski je bila meta ismejavanja na društvenim mrežama na osnovu svojih oblina, a njen suprug, glumac Džejson Riter je stao u njenu odbranu

Celebrities
Autor:
MUŽ POZNATE GLUMICE ODBRUSIO LJUDIMA KOJI SU JOJ GOVORILI DA JE DEBELA: Posle NJEGOVIH REČI većini žena je postao CAR
Glumica Melani Linski, Foto: David Fisher for PEOPLE / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi dobro znamo kako se Pirs Brosnan obračunava sa onim ljudima koji blate njegovu ženu zbog viška kilograma, ali slavni glumac nije sam - izgleda da je sada dobio pojačanje u vidu Džejsona Ritera koji se našao u sličnoj situaciji.

Džejson Riter i Melani Linski su poznati po svom filmskom i televizijskom radu, a pre svega po tome što konstantno pružaju podršku jedno drugom. Nedavno, Melani je bila podvrgnuta ismevanju na osnovu svog fizičkog izgleda na društvenim mrežama i Džejson je postavio te ljude na svoje mesto.

Melani Linski
foto: Sara Jaye Weiss / Shutterstock Editorial / Profimedia

Melani je inače bila meta ismejavanja na osnovu izgleda još od početka njene karijere. Njen suprug Džejson je nedavno na društvenim mrežama objavio sledeće: "Ako još neko ima nekih komentara na osnovu bilo čijeg fizičkog izgleda, može slobodno da ih napiše penkalom na svoje čelo i da se sa njim osunča".

Melani Linski
foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Džejson je takođe Melanina podrška kad se radi o njenoj karijeri: "Definitivno pomažemo jedno drugom na snimanju, pogotovo kada smo nervozni ili kada imamo neki problem u vezi neke scene.

Melani Linski
foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zaista mogu da se oslonim na nju, ona je predivna glumica" izjavio je glumac. Kada su Melani pitali za njenog supruga u jednom intervjuu, ona je dala simpatičan odgovor: "Zaista mislim da sam dobila na lutriji, imam najboljeg supruga, tako je dobar otac, voli me, čini me prelepom bez obzira na sve, divan je".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs