DEVOJČICE U SRBIJI SU JE OBOŽAVALE, A ONA JE NAJBOLJOJ DRUGARICI UKRALA MUŽA: Bila mu je ljubavnica, a sada očekuju dete

Meksička glumica koju je srpska javnost upamtila po popularnoj tinejdž seriji zapravo je uništila brak drugarici, a sada očekuju prvo dete.

Celebrities
Autor:
DEVOJČICE U SRBIJI SU JE OBOŽAVALE, A ONA JE NAJBOLJOJ DRUGARICI UKRALA MUŽA: Bila mu je ljubavnica, a sada očekuju dete
Meksička glumica čeka dete sa bivšim suprugom najbolje prijateljice, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna glumica i pevačica Maite Peroni, koja je svetsku popularnost stekla zahvaljujući seriji "Buntovnici" kao i istoimenoj muzičkoj grupi, objavila je da očekuje prvo dete.

Lepe vesti Maite je prvobitno otkrila za tamošnji časopis Caras, a potom ih je podelila i na svom Instagramu.

"Preplavljena sam osećanjima i sve je to uzbudljivo jer se svašta dogodilo", rekla je Peroni, koja je na ekskluzivnim fotografijama pozirala sa suprugom, televizijskim producentom Andresom Tovarom.

Podsetimo, par se nedavno venčao, a fotografije sa venčanja takođe su podelili na svom Instagramu.

Lepa glumica danas ne skida osmeh sa lica, ali nedavno je bila u centru skandala upravo zbog svog, sada supruga. Naime, meksički mediji pisali su da je Maite uništila brak najbolje prijateljice Klaudije Martin s obzirom da se tajno viđala sa njenim mužem Andreasom.

Kada je Maite putem društvenih mreža objavila je da je započela novu vezu s producentom Andresom Tovarom, odmah su počele da kruže glasine iz njene prošlosti koje tvrde da je Andresova bivša partnerka Klaudija Martin tužila Meksikanca za navodnu neveru koja je razlog što su se razišli samo par meseci pre nego što je uplovio u vezu sa glumicom.

Andres je ove priče negodovao, a Maite je čak tužila bivšu prijateljicu. Kako prenose mediji, advokat Giljermo Pous potvrdio je Maitinu tužbu jer ju je kao treću osobu optužila upravo Andresova bivša i istakao da "oni nisu bili zajedno dok je producent bio oženjen."

Inače, nekoliko dana pre toga glumica je iznenadila javnost raskidom sedmogodišnje veze sa muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je njihova ljubav pukla.

Maite je navodno supruga ukrala najboljoj prijateljici
Maite je navodno supruga ukrala najboljoj prijateljici foto: Profimedia

Ipak, Maite je tvrdila da su sve bile laži, i istakla da su morali da ćute zbog advokata koji sad sve rešavaju umesto njih. Inače, slavna glumica bila je i u vezi sa čuvenim zavodnikom Vilijamom Levijem, i to u trenutku kada je njegova tadašnja supruga bila trudna, što su potvrdili izvori za meskičke medije.

Maite je imala aferu sa Levijem dok mu je supruga bila u drugom stanju
Maite je imala aferu sa Levijem dok mu je supruga bila u drugom stanju foto: Profimedia

"To vam je Maite, primetila je koliko je muškaraca želi. Vrlo je lukava i opasna. Voli da zavodi. Setite se da se 2008. godine spetljala s Levijem iako je znala da je njegova dugogodišnja partnerka Elizabet trudna", rekao je izvor, a mnogi i sada ističu da je pitanje koliko će njen brak trajati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs