NEVEROVATNO!

"GADILO MI SE TELO, NOSILA SAM ĐAVOLA, MORALA SAM DA ABORTIRAM": Jeziva ispovest žene koja je zarudnela sa Hju Hefnerom

Jeziva ispovest žene kojoj je čuveni Plejboj napravio dete u 19. godini ostavila je bez teksta svakoj ko je pročitao šta je sve proživela pored Hju Hefnera.

Celebrities
08:18h Autor:
"GADILO MI SE TELO, NOSILA SAM ĐAVOLA, MORALA SAM DA ABORTIRAM": Jeziva ispovest žene koja je zarudnela sa Hju Hefnerom
Jeziva ispovest žene kojoj je čuveni Plejboj napravio dete, Foto: M A N I K (NYC) / Splash / Profimedia

Bliznakinje Karisa i Kristina Šenon uselile su se Plejboj vilu u 2008. godine, najviše zbog zabave i pojavljivanja u rijaliti seriji "The girls next door", ne sluteći šta će ih sve u toj velelepnoj građevini snaći. Naime, sestre su bile poslednje "zečice" Hjua Hefnera, a sa njim u vezi su bili 18 meseci.

Trinaest godina je poršlo otkako su prekinuli sve veze sa Hefnerom, koji je u međuvremenu i preminuo, te su skupile hrabrost i otkrile sa kojim sve jezivim stvarima su se suočavale.

Karisa Šenon
foto: Anthony / Pacific coast news / Profimedia

Karisa Šenon je otkrila da je imala nezaštićene odnose sa Hefnerom i to na svoj 19 rođendan. Top prilikom je ostala u drugom stanju sa 83-godišnjim prvim čovekom Plejboja, ali nikada nije dozvolila da on tu činjenicu sazna, već je sve učinila da u tajnosti abortira, jer je smatrala da u stomaku nosi "đavola". A da nosi bebu je saznala sasvim slučajno - rutinskom analizom krve slike pre operacije grudi 2009. koju je Hju i finansirao.

- Nisam imala odnose ni sa kim drugim, i to je mogla da bude samo njegova beba. Htela sam to da rešim što je pre moguće. Nisam želela da to sazna i nikada nije. Gadilo mi se moje telo i osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam htela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca - rekla je Šenonova za "Sunday Mirror.

Karisa Šenon
foto: Andy Fossum / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bliznakinje su prevarile obezbeđenje i umesto u kupovnu, otišle su pravo u kliniku gde je izvršen abortus.

- Pronašla sam kliniku u Los Anđelesu. Naterala sam Hefovo obezbeđenje da nas ostavi u tržnom centru, pretvarale smo se da idemo u kupovinu, a zatim sam pozvala svog prijatelja da nas pokupi. Uspele smo to da zatržimo u tajnosti - opisala je Karisa.

Bliznakinje danas imaju 33 godine, a bile su primorane da spavaju sa Hefnerom. Učestvovale su u nezaštićenom grupnom seksu i bilo je uključeno mnogo alkohola.

Karisa Šenon
foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Hefner im nije ostao u lepom sećanju, te su za njega rekle da ima "crnu dušu" i da su mnoge devojke koje su imale posla sa njim nakon toga obolele od brojnih mentalnih problema i morale da idu na savetovanje. Takođe su istakle da su bile srećne kada su saznale da je Hef umro, jer nijedna druga žena neće morati da prođe ono što su one.

- Kada je Hef umro, deo nas je bilo tužan, ali drugi deo je mislio - ok, dobro, više nijedna žena neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Playboy jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult - rekla je Kristina.

Takođe, dodala je da su morale da pošutu njegova stroga pravila.

- Hef se ponašao kao da nas poseduje. Ako bismo prekršili njegova pravila, šest telohranitelja bi nas uvuklo u sobu i ne bi nas puštalo. On je to nazvao 'HMF hapšenje', po njegovim inicijalima. Pratio je ranjive mlade devojke poput nas. Ponuditi ti svet i onda te drži zarobljene u sopstvenoj kući, koja je bila kao neka vrsta zlatnog zatvora.

Karisa Šenon
foto: Allstar Picture Library / Alamy / Profimedia

Karisi je u početku izgledao kao vrlo moćan čovek.

- Taman smo napunile 18 godina i bile smo naivne. Sećam se da je bio jako šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče uz svoj crveni ogrtač. Bio je poput kralja u dvorcu - tako je bio moćan. Rekao bi mi: "Hej, hoćeš da dođeš da sedneš pored mene?" Mogle smo da vidimo kako bi druge devojke odmah bile ljubomorne - prisetila se Karisa i naglasila da su morale da ga zovu "tatice".

Hju Hejfner ih je odveo u klub za 19. rođendan, gde su konzumirali mnogo alkohola i kasnije drogu.

- Kupio nam je alkohol iako ljudi mlađi od 21 godine nisu smeli da ga konzumiraju u Americi. Kada smo se vratili, Kendra nas je pitala da smo pušile travu u njegovoj sobi. Ali kada smo ušli u njegovu sobu, Kendra je izašla napolje, a mi smo se jako unervozile. Hef je to primetio i rekao - zašto se ne obučete u nešto udobnije? Izvukao je neke italijanske svilene pidžame i mi smo ih obukle. Onda je izvadio neku tabletu za konje. Bio je to metakvalon koji je često konzumirao - otkrile su sestre.

1 / 8 Foto: ulian Makey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karisa je dodala da ih je Hefner dodirivao kada je pilula počela da deluje.

- Rekao je da će nam lekovi pomoći kod anksioznosti. Pušile smo travu. Prvo nam je bilo hladno, ali je nakon nekog vremena tableta počela da deluje i ošamutila nas. On je celo vreme ponavljao: "dušo moja, dušo moja..." i mazio nas dok smo ležale sa strane. Rekao je da ga zovemo "tatice". Bilo je gotovo pet ujutru kada smo se te prve noći vratile u svoju sobu i tada smo se složile da je on đavo. Ima tamnu dušu i ići će u pakao", rekle su sestre za Miror.

Planiraju da tuže Plejboj zbog emocionalne patnje i proživljene traume.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs