DRUGA ŠANSA

VARAO ŽENU GDE JE STIGAO PA JE ZAMENIO 20 GODINA MLAĐOM: Nakon toga gledao je SMRT U OČI i rešio da NIŠTA neće biti isto

Antonio Banderas promenio je život posle srčanog udara i istakao da je to najbolja stvar koja mu se desila.

Celebrities
10:00h Autor:
VARAO ŽENU GDE JE STIGAO PA JE ZAMENIO 20 GODINA MLAĐOM: Nakon toga gledao je SMRT U OČI i rešio da NIŠTA neće biti isto
Antonio Banderas promenio je navike posle srčanog udara, Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavni glumac Antonio Banderas preživeo je pravi pakao 2017. godine, nakon što ga je zadesio srčani udar. Glumac je tada imao 57 godina, a dve godine kasnije progovorio je o tome i istakao da dugo nije mogao da se oporavi.

Ipak, godinama kasnije, Banderas priznaje da je nakon infarkta njegov život postao mnogo bolji, budući da je shvatio koje su najvažnije stvari u životu.

"Imao sam srčani udar pre šest godina. To je verovatno bila jedna od najboljih stvari koja mi se dogodila u životu. Bilo je to kao da sam stavio naočare i video ono što je važno", rekao je Banderas za časopis Radio Times.

Antonio Banderas
Antonio Banderasfoto: Profimedia

"Vratio sam se u Španiju i počeo gledati na profesionalni život s druge tačke gledišta. Za mene život počinje kada neko kaže: "Akcija!" ili kada se zastor digne", rekao je on.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nakon što je 2017. osetio nesnosne bolove u grudima tokom treninga, Banderas je hitno prebačen u bolnicu gde je ustanovljeno da je imao srčani udar. Glumac je jednom prilikom priznao da mu je njegova devojka Nikol Kimbel spasila život kada mu je dala veliku dozu aspirina.

Antonio Banderas i Nikol
Antonio Banderas i Nikolfoto: Profimedia

"Kupila je aspirin, mislim da je bilo pet miligrama. Sledeće jutro kada sam počeo imati simptome i znao šta se događa, stavila mi je jedan aspirin u usta što mi je spasilo život. Tako da sam dobio drugu priliku i neke stvari su se od tada promenile u mom životu ", bio je iskren glumac.

Nakon što je dobio drugu šansu za život shvatio je da mora da promeni neke navike, te je odmah prestao da puši i počeo je zdravije da se hrani.

"Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu - smrt."

Melani Grift i Antonio Banderas
Melani Grift i Antonio Banderasfoto: Profimedia

Banderas je imao veliku podršku 20 godina mlađe izabranice Nikol Kimbel sa kojom je ozvaničio vezu 2015. godine, odmah nakon razvoda od Melani Grift. Šuškalo se i da je glumac bio neveran suprug, te da je Melani varao na svakom koraku.

Antonio Banderas sa ćerkom i Nikol
Antonio Banderas sa ćerkom i Nikolfoto: Profimedia

Melani i Banderas venčali su se u Londonu 1996. godine nakon samo nekoliko nedelja veze, a iste je godine rođena i njihova ćerka Stela.

Antonio Banderas
Antonio Banderasfoto: Profimedia

Njihovom braku, kako su otkrili izvori bliski paru, presudila je Melanijina zavisnost od operacija. Antonio joj je navodno dao ultimatum da prestane s time jer je više nije mogao prepoznati, a ona je to odbila. Razveli su se 2015. i glumac je sada u vezi s 20 godina mlađom Nikol Kimpel i vodi računa o svom fizičkom izgledu pa ga često slikaju kako kako trči u rodnoj Španiji gde živi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs