iskreno

Antonio Banderas (59): Infarkt me je toliko poremetio da mi se čak i lice izmenilo!

"Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu - smrt."

Vip priča 15.03.2019. - 15:38h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Poznati glumac je 2017. godine preživeo infarkt u 57-oj godini života, koji ga je životno ugrozio. Dve godine kasnije, glumac priznaje da je ovaj nemili događaj i dalje veoma prisutan u njegovom životu svakog dana. 

 

Infarkt ga je toliko poremetio da mu je čak promenio i izraz lica. Iako je u prvom momentu delovalo da je njegov srčani problem nevažan i da nije toliko opasan, kroz par meseci je shvatio da treba da se ozbiljno zabrine za svoje zdravlje

 

On je u jednoj televizijskoj emisiji u vezi sa tim izjavio sledeće: "Ceo taj događaj me je naterao da se zapitam o smislu života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je jedina sigurnost u životu - smrt." 

On je takođe priznao da posle tog nemilog događaja ništa nije isto: "Život je drugačiji posle infarkta i ostaju neke posledice. Meni se, na primer, na neki način promenio i izraz lica", istakao je on. 

 

On je za kraj dodao: "Moje prirodno stanje je umor. Dobro se snalazim u tome."

 

Poznati glumac je nedugo nakon infarkta pre 2 godine izjavio da je jedina dobra stvar koja je proizašla iz svega toga da je odlučio da prestane da puši, bez potrebe za pilulama za odvikavanje, ili nečega sličnog.

 

(Stil.kurir.rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...