BILA JE NAJVEĆA DEČJA ZVEZDA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Sa 13 je počela da se opija, a iza sebe ima 3 propala braka

Džodi Svetin je bila velika dečja zvezda u Holivudu, ali onda je njen život krenuo u totalno suprotnom pravcu.

Celebrities
14:23h Autor:
BILA JE NAJVEĆA DEČJA ZVEZDA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Sa 13 je počela da se opija, a iza sebe ima 3 propala braka
Najveća dečja zvezda sa 13 godina se opijala i drogirala, Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Sigurno se sećate kultne humoristične serije "Puna kuća" koja je 1980-ih i 1990-ih bila apsolutnih hit u SAD-u, a kasnije se njena popularnost proširila i na naše prostore.

Podsetimo, radnja je pratila porodicu Taner koja se sastojala od tri devojčice, njihovog oca i dva strica. Jedna od te tri devojčice, plavokose sestrice, bila je i Stefani, a koju je odigrala glumica Džodi Svetin.

Kada je serija počela da se prikazuje svi su joj predviđali blistavu glumačku karijeru, ali njen život krenuo je u sasvim drugom pravcu.

Džodi su mnogi predviđali blistavu karijeru
Džodi su mnogi predviđali blistavu karijeru foto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Naime, kada se rodila, roditelji su joj bili u zatvoru pa ju je usvojio ujak, a ulogu koja je promenila život dobila je s pet godina. U tinejdžerskim godinama krenula je njena borba s zavisnošću o drogama, koja je zapečatila jedan period njenog života. Tri puta se razvela, a ove godine se po četvrti put udala i to za dugogodišnjeg verenika.

Njen privatan život bio je obeležen haosom. Kada je imala samo 20 godina udala se za policajca Šona Holgina, ali brak je potrajao tek 4 godine.

Nakon tog braka je upoznala filmskog producenta Kodija Harpina, a službeno su potvrdili vezu 2007. Venčali su se tek par meseci kasnije, a šuškalo se kako je tada Džodi bila u jako lošem psihičkom stanju te nije bila u sposobna da prosuditi šta je za nju dobro, a šta ne.

Zbog toga je naglo uplovila u bračnu luku, rodila ćerku i razvela se samo godinu dana kasnije. Brakorazvodna parnica je bila obeležena brojnim skandalima i sukobima, pa je razvod trajao čak 3 godine.

Nakon toga Džodi je rodila drugu ćerku tadašnjem dečku Mortiju Koleu, a ubrzo se i za njega udala. Ipak, i ta veza se ispostavila kao bračni brodolom. Razveli su se 2016., a iste godine je objavila se udaje za Džastina Hodaka, takođe bivšeg zavisnika o drogama. U braku su izdržali svega nekoliko meseci, koji su navodno bili ispunjeni nasilnim svađama.

Sledeći i zasad posljednji na listi je njen sadašnji suprug Meskal Vasilevski za kojeg se udala ove godine.

Osim brojnih ljubavnih veza, život glumice obeležila je i borba s zavisnostima. Počela je da pije sa samo 13 godina, a kada je imala 15 već je bila alkoholičarka. Kasnije se prebacila na kokain i heroin, a rekla je kako joj je to tada bilo "zabava".

Džodi je imala velikih problema sa zavisnostima
Džodi je imala velikih problema sa zavisnostima foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Borila se s zavisnošću dugo godina, ali je nakraju uspela da se izbori sa njima. Tokom perioda odvikavanja drastično se ugojila, zbog čega su joj govorili da se deformirala, a onda je zbog stresa naglo izgubila 17 kilograma 2020. godine.

"Jednostavno sam prestala da jedem. Oduvek se borim s anksioznošću i depresijom i pandemija je dodatno narušila moje mentalno zdravlje. Mogu samo da zamislim kroz šta su prošli drugi ljudi, posebno oni koji su bili na prvoj liniji obrane od ove grozne bolesti - medicinsko osoblje, ali i svi oni koji su izgubili članove porodice zbog ove opake bolesti", priznala je Svetin nedavno u jednom podkastu.

Džodi je svoj život konačno dovela u red
Džodi je svoj život konačno dovela u red foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs