ZAVELA OŽENJENOG PROSEČNOG MUŠKARCA, PA OD NJEGA NAPRAVILA DASU: 7 godina je čekala da je OŽENI, a on je OSTAVIO

Dejvid Geta izgleda da ima druge planove, a oni se ne podudaraju sa planovima Džesike Ledon koja je sa njim provela 7 godina u vezi

Celebrities
Autor:
ZAVELA OŽENJENOG PROSEČNOG MUŠKARCA, PA OD NJEGA NAPRAVILA DASU: 7 godina je čekala da je OŽENI, a on je OSTAVIO
Džesika Ledon, Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džesika Ledon bila je na meti kritike kada je počela da se zabavlja sa Dejvidom Getom. Pričali su kako je zavela 24 godine starijeg čoveka koji se razveo do žene sa kojom je preko 20 godina bio u braku.

Međutim, Džesika ništa nije demantovala nego je uživala sa Dejvidom u ljubavi. Par je viđan na plažama, u izlascima, a mlada Džesika nije Dejvida ostavljala ni minut samog.

Dejvid Geta
foto: Profimedia

Mlađa devojka od Di-džeja je zahtevala da se posveti više svom izgledu. Tako je počeo da vežba svakodnevno, a promenio je i frizuru. U momentu se od prosečnog čoveka pretvorio u dasu.

Dejvid Geta
foto: Profimedia

Nakon nekoliko godina veze, kada je postalo očigledno da Džesika očekuje brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak". I taman kad je izgledalo da je Džesika pristala na sve, Dejvid je odlučio ipak da raskinu. Razlog?

Dejvid Geta
foto: Profimedia

Živeli su na dve odvojene adrese, imali su različite sklonosti, Dejvid se uželeo mira i samoće...

Od tada ovaj muzičar se posvetio poslu, dok o Džesiki ni traga ni glasa.... Nakon što ju je ostavio Dejvid, Džesika se posvetila rijalitiju, ali filmskih angažmana još uvek nema...

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs