MNOGI NE ZNAJU KAKO IZGLEDA SUPRUG ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ: Neviđeno dobar frajer kojeg nikada nećete videti u javnosti

Aleksandra Jeftanović retko se odlučuje da pokaže muža u javnosti, te mnogi ne znaju kako on izgleda.

Celebrities
Autor:
MNOGI NE ZNAJU KAKO IZGLEDA SUPRUG ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ: Neviđeno dobar frajer kojeg nikada nećete videti u javnosti
Kako izgleda muž Aleksandre Jeftanović?, Foto: printscreen/youtube

Voditeljka Aleksandra Jeftanović vrlo vešto skriva svoj privatni život od očiju javnosti, ponekad joj se desi da se pohvali kako lepu i skladnu porodicu ima, a onda i brak sa svojim partnerom.

Naime, Aleksandra je supruga Aleksandra Švraku, sa kojim skladan brak neguje već šest godina, a vezu nešto više od deset, pokazala javnosti i to čak dva puta. Jednom aktuelnom fotografijom i jednom fotografijom starom deset godina, kada su se još uvek zabavljali.

Zgodan, crn, visok i muževan, muž Aleksandre Jeftanović definitivno je dostojan svoje žene, a kao par, izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo.

Podsetimo, Aleksandra je svom suprugu sudbonosno da izgovorila u septembru 2016. godine, a na venčanju je u neobičnom kombinezonu izgledala bajkovito.

Ubrzo posle venčanja rodila je dvoje dece i to jedno za drugim. Tako je sa 39 godina postala ponosna mama devojčice Ane, dok je u 40. godini na svet donela i dečaka Aleksu.

U retkim prilikama kada o svom privatnom životu govori, o svom suprugu, Aleksandru, govorila je ovako:

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom- rekla je jednom prilikom voditeljka u emisiji Magazin In.

Muž aleksandre Jeftanović ne voli da se eksponira
Muž aleksandre Jeftanović ne voli da se eksponira foto: printscreen instagram

Kako je jednom prilikom istakla, njen suprug ne voli nikakav vid javnog eksponiranja.

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim- istakla je voditeljka za "Alo!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs