nova ljubav

NOVI DEČKO MARIJE KARAN JE SIN ČUVENOG POLITIČARA: Iza sebe ima brak koji je završen u rekordnom roku a evo čime se bavi

Nakon turbulencija na ljubavnom polju, Marija Karan uživa kraj novog dečka koji je sin crnogorskog političara.

Celebrities
Autor:
NOVI DEČKO MARIJE KARAN JE SIN ČUVENOG POLITIČARA: Iza sebe ima brak koji je završen u rekordnom roku a evo čime se bavi
Marija Karan, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Slavna glumica Marija Karan oduvek je privlačila veliku pažnju svojim ljubavnim životom, dok je isti kulminirao 2021. godine, nakon skandala sa bivšim partnerom Vladanom Balabanom.

Naime, njih dvoje imali su sukob u centru grada, nakon čega je ragovala i policija. Međutim, glumica je kasnije demantovala da je između njih dvoje došlo do nasilja.

Marija Karan
Marija Karanfoto: ATAImages

U ovu godinu, Marija je ušla lepša i blistavija nego ikad, a čini se da je za njen osmeh zaslužan novi dečko. Kako Story.rs prenosi, glumica je sreću našla kraj novog partnera, a u pitanju je crnogorski biznismen Marko.

Inače, Marko je sin tamošnjeg političara Branimira Gvozdenovića, bivšeg ministra u Vladi Crne Gore za vreme vlasti Mila Đukanovića.

Marko, prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije, prenosi Story.rs.

Takođe, Marko je nedavno bio u braku, koji je veoma kratko trajao. Naime, on je na ludi lamen stao na leto, 2022. godine, a njegov brak ubrzo je doživeo krah.

Naša glumica iz godine u godinu izgleda sve bolje, te ne sumnjamo da je zadovoljna i ispunjena na svim životnim poljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs