pravi šmeker

LUKA RACO JE JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA KOD NAS: A niko ne može da zamisli da je zapravo ovakav IZA KAMERA

Brojne pripadnice lepšeg pola se verovatno pitaju kakav je Luka Raco kada se ugase kamere, a sigurni smo da ne možete ni da pretpostavite šta najviše voli da radi kada je slobodan.

Celebrities
22:30h Autor:
LUKA RACO JE JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA KOD NAS: A niko ne može da zamisli da je zapravo ovakav IZA KAMERA
Kakav je Luka Raco kada se ugase kamere?, Foto: ATA Images

Luka Raco je jedan od trenutno najpopularnijih mladih glumaca, a postao je publici prepoznatljiv igrajući lik Riste u seriji “Sinđelici“. Iako je diplomirani ekonomista, odlučio je da se potpuno posveti glumi, jer je u tome, kako kaže, najviše pronašao sebe. Sada je jedan od omiljenih likova u seriji "Igra sudbine", koja je nadmašila sva očekivanja.

Takođe, pre nekoliko godina, proglašen je za Mistera Srbije, a uloga manekenka mu je jako dobro stajala, pa tako i danas, kada kod mu dozvole obaveze, prihvati neki manekenski angažman.

Od ekonomije, preko uspešne manekenske karijere, do glume – menjao je profesije i ostvario uspehe u svakoj od njih.

– Oduvek su mi se veće životne stvari dešavale spontano i da ne kažem neplanirano. Pratio sam svoju intuiciju, svoja interesovanja i kretao se u pravcu u kom sam u tom momentu mislio da treba. I nekako je vremenom sve došlo na svoje, imam veliku sreću što mogu da kažem da radim ono što volim - kaže Luka i ističe da se najviše pronašao u glumi.

Do sada je ostvario zapažene uloge u serijama “Sinđelići” i “Nemanjići – rađanje kraljevine”, kao i u filmu “Saga o tri nevina muškarca”, naglašava da su mu starije kolege davale veoma značajna savete.

Moram reći da su mi sve starije i iskusnije kolege izlazile maksimalno u susret. Naći se u projektu i zaigrati pored imena poput: Voje Brajovića, Borisa Komnenića, Milene Dravić, Cece Bojković, Mire Banjac, Milice Mihailović, Branke Pujić, Gorana Radakovića, Seke Sablić i mnogih drugih velikana je jedna velika glumačka, a i životna škola, divni ljudi koji su me savetovali i na privatnom, i na poslovnom nivou.

Otkrio je i da li ima sličnosti sa likom Alekse koji već duže vreme tumači u jednoj od naših najpoznatijih domaćih serija "Igra sudbine".

– Uvek je izazovno igrati nekoga ko je sušta suprotnost od vas i sa zadovoljstvom sam prihvatio takvu ulogu. Aleksa se menja kroz raznorazna životna dešavanja. I baš ta transformacija lika je ono sto me oduševljava kao glumca. Izazov je uvek dobra stvar - kaže popularan glumica koji priželjkuje što raznovrsnije uloge.

Odgonetnuo je svojevremeno i da li se nekada sudbina poigrala sa njim.

– Mislim da se sudbina uvek poigrala sa nekim, ali moram reći ništa strašno što se vremenom nije dalo ispraviti i vratiti na pravi put.

Kada se ugase kamere, Luka je jednako šarmantan kao i pred njima, a najviše voli da spava, kao i da provodi vreme sa prijateljima.

Društven, komunikativan, velika spavalica, a sve mimo toga bi bilo hvalisanje, to ćemo ipak da ostavimo onima koji me upoznaju da procene - tako je opisao sebe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs