BLISTALA!

ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA NA REPRIZI NOVE GODINE NIKAD ELEGANTNIJA I IZAZOVNIJA: Jednim detaljem je sve pretvorila u GLAMUR

Ćerka Zdravka Čolića nikad izazovnija na reprizi Nove godine u potpuno crnom autfitu, izgledala je poput filmske dive iz Holivuda!

Celebrities
07:05h Autor:
ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA NA REPRIZI NOVE GODINE NIKAD ELEGANTNIJA I IZAZOVNIJA: Jednim detaljem je sve pretvorila u GLAMUR
Ćerka Zdravka Čolića nikad izazovnija na reprizi Nove godine, Foto: Printscreen Instagram / unacolic

Una Čolić, ćerka naše najveće balkanske zvezde Zdravka Čolića, ne prestaje da da bude zanimljiva javnosti zbog svog načina života. Izrasla je u prelepu mladu damu, te njen stil već pokušavaju da iskopiraju brojne tinejdžerke.

Obožava luksuzna putovanja, pa tako vrlo često deli slike na svom Instagram profilu iz raznih zemalja. Takođe, izuzetno prati modne trendove koje prilagođava svom ukusu, te je neretko viđamo u zanimljivim odevnim kombinacijama u kojima ponekad budu istaknute i njene zanosne obline.

Međutim, Una je za reprizu dočeka Nove 2023. godine odabrala crni stajling koji je bio posebno elegantan i na veoma otmen način je istakao sav njen sekslepil. Samo naizgled jednostavan autfit upotpunila je upadljivim minđušama i oglicom, koji su ga učini neverovatno glamuroznim - izgledala je poput holivudske dive.

Ovoga puta se odlučila za jaču šminku, a posebno su bile naglašene Unine krupne oči, dok je kosu samo isfenirala na ravno, što se ispostavilo kao sjajan izbor.

A Zrdavko Čolić je nedavno otkrio kako proslavlja Božić, te je priznao da se za vreme novogodišnjih praznika najbolje oseća u svom domu, kao i da mu je važno da za najradosniji hrišćanski praznik svi budu na okupu. Za bogatom trpezom, koju pirprema njegova supruga Aleksandra, vlada idilična porodična atmosfera, dok je za deokaraciju zadužena mlađa ćerka Lara.

- Za ukrašavanje jelke zadužena je mlađa ćerka Lara, u to se niko od nas ne meša. Priroda mog posla je takva da za Novu godinu uglavnom radim, tako da porodično putujemo i slavimo zajedno sa prijateljima. Za Božić smo kod kuće, supruga Aleksandra uvek spremi raznovrsna jela, svakome ono što najviše voli, a onda se svi okupimo za stolom. Praznična atmosfera uvek me podseti na detinjstvo - ispričao je pevač, a dom Zdravka Čolića po njegovom sopstvenom priznanju mesto je u kojem se najbolje oseća kada nastupe praznici.

1 / 7 Foto: ATA Images

Čolić ističe da je uživao u čestitka koje je dobija, posebno onim muzičkim.

- Kad sam bio mlađi, za Novu godinu uvek sam bio sa familijom, slavili smo u kućnoj atmosferi. Mnogo sam voleo da dobijam čestitke, koje su se nekada pisale i slale. Sada je sve prešlo u elektronsku formu i nema više tu emociju. Obradovalo bi me kada bih dobio pravu čestitku, muzičku, s nekom lepom božićnom pesmom - kaže pevač.

Kada je već postao mladić i počeo sa izlascima, obožavao je da za doček Nove godine bude na Bjelašici.

- Kasnije, kada sam kao mladić počeo da izlazim, voleo sam da za doček budem u vikendici na obroncima Bjelašnice. Nas nekoliko parova, švedski sto, kamin… Ponesemo svečanu garderobu, pa se oko 23 sata presvučemo u odela i haljine i dočekamo Novu godinu, a tokom noći nas zatrpa sneg, pa ne možemo da izađemo iz vikendice. Bila je to prava idila, kao sa razglednice - zaključio je Čola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs