SVE DEMANTOVALA POJAVOM?

ANĐELKA NAJZAD OTKRILA SVE DETALJE VEZE SA NESUĐENIM KUMOM : "Baš se osećam lepo, ušuškano i veoma voljeno!"

Anđelka progovorila o vezi sa nesuđenim, ali je i dalje zadržala tajnovitost.

Celebrities
12:24h Autor:
ANĐELKA NAJZAD OTKRILA SVE DETALJE VEZE SA NESUĐENIM KUMOM : "Baš se osećam lepo, ušuškano i veoma voljeno!"
Anđelka progovorila o vezi sa nesuđenim kumom bivšeg muža, Foto: ATA Images

Anđelka Prpić se nalazi u žiži javnosti otkako su se pojavile glasine da je u vezi da jednim od najboljih prijatelja, sa kojim je, navodno, i ostala u drugom stanju. Glumica je konačno progovorila o čitavom skandalu, ali na veoma misteriozan način.

Gostujuću u jutarnjem programu na Prvoj TV otkrila je da se oseća voljeno, srećno i ušuškano.

Anđelka Prpić
foto: Miša Obradović

- Baš sam lepo, ušuškano, srećno, ispunjeno. Nekako se osećam voljeno i radujem se godini koja dolazi - kaže glumica.

Za sebe kaže da pored svega što joj se dešava, ipak, srećna, kao i da se trudi da ne analizira svaku sitnicu oko nje.

- Svi jurimo za velikim postignućima, nije bitno da li su opipljivi, materijalni. Nekad stvarno nismo svesni da smo već srećni. Svi smo počeli da analiziramo, ja prva, sebe i sve oko sebe, a onog momenta kad probam da to isključim, shvatim da mi je lakše da osetim sreću - rekla je Anđelka, a onda i rekapitulirala godinu za nama, te otkrila koji momenti su joj bili najsrećniji.

Anđelka Prpić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Ne krije da ume da bude "nadžak", ali i naglašava da je vrlo transparentna.

- Ja sam vrlo transparentna i ne moramo da budemo najbliži prijatelji da bih podelila s nekim nešto. To je prosto u čoveku, a malo je i odluka. Meni je prvoj lepše kada uđem u prodavnicu, a nekom me pozdravi, da li taksista ili neko. To je moj cilj - da situacije koje nisu uvek nama omiljene probamo da ih olakšamo. Naravno da umem da budem nadžak. Meni na čelu to piše. Ja i kad hoću da se ne vidi, drugi to vide.

Bura u u javnost se i dalje nikako ne stišava, te svakodnevno izlaze novi detalji o njenoj navodnoj romansi sa dobrim prijateljem, inače nesuđenom kumu, jer M.Ž. trebao da se venča sa devojkom sa kojom je bio 11. godina. Na čitavu ovu situaciju se osvrnula i Anđelka, ali na svojstven način, te se čini da je ostala i dalje vrlo tajanstvena.

1 / 7 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? Ni ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa. Strašno je to što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, što nas ne ubije, to nas ojača - zaključila je Anđelka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs