MUZIKA MU JE VELIKA LJUBAV

PROSLAVIO SE U "JUŽNOM VETRU" I SVI OBOŽAVAMO NJEGOVE HITOVE: A malo ko zna bolan razlog zašto je odmalena na ŠTAKAMA

Srećko Šušić se od malih nogu bori sa neizlečivim oboljenjem, ali toga nije sprečilo da postane jedan od narodnih pevača čiji se hitovi i danas slušaju.

Celebrities
10:43h Autor:
PROSLAVIO SE U "JUŽNOM VETRU" I SVI OBOŽAVAMO NJEGOVE HITOVE: A malo ko zna bolan razlog zašto je odmalena na ŠTAKAMA
Šta danas radi Srećko Šušić?, Foto: Printscreen Youtube / Gold Music TV

Srećko Šušić je naš folk pevač, koji je i pored velikih zdravstvenih problema, ostavio značajan trag na estradi. Rođen je u Kraljevu, radio je kao službenik, dok mu je pevanje bilo hobi. Tek se 1992. godine toj profesiji potpuno posvetio, te je uspeo da snimi do sada već 11 pesama.

Bio je pulen jedne od najpopularnijijih jugoslovenskih grupa "Južni vetar", a mnogi su odmah primetili njegovu muzikalnost. Samo neki od njegovih hitova su: Bacio bih sve niz reku, Ti si moja devojka, U sećanju živiš, Rođena si za kraljicu, Ulica rađa grešnike.

Međutim, tek nakon mnogo godina je u jednoj emisiji otkrio detalje svog života koji su do tada bili poznati samo prijateljima i porodici. Naime, Srećko je prvi put govorio o svojoj bolesti koja ga prati od malih nogu i upravo je ona razlog što stalno nosi štake.

Pevač je istakao da je rođen kao zdrav dečak, ali mu je nedugo nakon što je prohodao dijagnostikovana celebralna paraliza, zbog koje se borio sa poteškoćama prilikom odrastanja.

- Ja sam morao da krenem u školu u pola pet. Svi moji drugari počinju da šetaju devojke, a mene su svi gledali kao drugara. Nekad je bilo samo suvo parče hleba koje smo morali da delimo - rekao je Šušić u emisiji.

Tokom svoje dugogodišnje karijere uspešno je skrivao svoj privatni život od očiju javnosti, a 2006. godine prestaje aktivno da se bavi pevanjem i prekida sve planirane projekte, jer mu se nije svidelo stanje na estradi.

Posle povlačenja se više nije mnogo eksponirao u medijima, niti smo imali prilike da ga vidimo na prestoničkim događajima. Vodi miran život, i čini se da sada najviše voli da zapeva u opuštenoj atmosferi među dragim ljudima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs