IGOR LAZIĆ NIGGOR IMA VELIKU ŽELJU DA POSTANE OTAC, A OTKRIO JE ZAŠTO NEMA DETE: "Neke želje mogu da ostvarim, neke ne"

Muzičaru Igoru Laziću Niggoru velika je želja da se ostvari u ulozi oca, a otkrio je zašto se to do sada nije desilo.

Celebrities
19:03h Autor:
IGOR LAZIĆ NIGGOR IMA VELIKU ŽELJU DA POSTANE OTAC, A OTKRIO JE ZAŠTO NEMA DETE: "Neke želje mogu da ostvarim, neke ne"
Igor Lazić otkrio zašto nema dete, Foto: Kurir / Sonja Spasić

Popularni crnogorski pevač Igor Lazić Niggor (51) već godinama je u skladnom braku sa 14 godina mlađom suprugom Suzanom.

Igor je na ludi kamen stao je 26. jula 2015. godine, tačno u 12 časova i 45 minuta, na dan, sat i minut kada je rođena njegova supruga Suzana. Od tada, ovaj bračni par uprkos većoj razlici u godinama, živi skladno i neretko se u javnosti pojavljuju zajedno.

Ipak, jedna stvar im fali u njihovom harmoničnom odnosu, a to je dete, o čemu je Igor iskreno progovorio.

Igor Lazić želi da se ostvari u ulozi oca
Igor Lazić želi da se ostvari u ulozi oca foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Želje neke mogu da ispunim, neke ne mogu. Moja želja je da se ostvarim kao otac. Nisam do sada, sticajem nekih okolnosti zdravstvenih, Bog o svemu odlučuje, ako to treba da se desi - desiće se. Možda se odlučim i na taj korak da usvojim dete. Nije to baš tako jednostavno, to su velike procedure. Nije jednostavno ni kod čoveka koji treba da se odluči na to", rekao je pevač za "Blic".

Sa suprugom često je posećivao ustanove u kojima žive deca bez roditeljskog staranja, a kako kaže to mu uvek teško padne i emotivno ga pogodi.

Igor često posećuje domove za nezbrinutu decu
Igor često posećuje domove za nezbrinutu decu foto: Kurir

"Srećan sam kad mogu bar nešto da doprinesem da ta deca budu srećna. Bilo je teških trenutaka, kada sam išao na mesta gde su uglavnom deca bez roditelja, vrlo je potresno kada te pogledaju sa onim očima. Oni misle sad sam ja tu, da ću nekoga da uzmem i povedem sa sobom. Vrlo sam emotivan, krenem da plačem, treba mi par sati da se oporavim od toga", iskren je Igor.

Igor je neretko govorio i o problemima i nedaćama kroz koje je u životu prošao. Jedan za drugim, preminuli su prijatelji sa kojima je osnovao „Montenigerse“, prvo Duško koga je „odnela“ teška bolest, zatim i Nebojša koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Nesavesni vozač usmrtio je Igorovog oca 2007. godine, a devet meseci kasnije preminula je i ćerka njegovog rođenog brata.

"Umrla je u snu, i to na slavu. Imala je samo 13 godina. Legla je da spava i nije se probudila. I nema ništa gore od toga", otkrio je muzičar svojevremeno najveću tugu koju je doživela njegova porodica.

Takođe, Igor se izborio i sa teškom bolešću. Naime, njemu je 2012. dijagnostikovan tumor hipofize i život mu je visio o koncu. Uspešno je operisan u bolnici u Istanbulu, a uz njega su sve vreme bili supruga, najbliža porodica i najbolji prijatelj Vlado Georgiev.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs