šta vi mislite?

JOVAN MEMEDOVIĆ SE KONAČNO POJAVIO SA NOVOM DEVOJKOM: Dosta je mlađa od bivše supruge, a svi kažu da je i MNOGO LEPŠA

Jovan Memedović je konačno dao povoda da pomislimo kako se napokon zaljubio nakon razvoda!

Celebrities
13:42h Autor:
JOVAN MEMEDOVIĆ SE KONAČNO POJAVIO SA NOVOM DEVOJKOM: Dosta je mlađa od bivše supruge, a svi kažu da je i MNOGO LEPŠA
Ko je nova devojka Jovana Memedovića?, Foto: ATA Images

Emotivni status voditelja Jovana Memedovića je od momenta razvoda bio je potpuno nepoznat. Svoj privatni život godina uspešno čuva od medija, te se nije ni znalo kada se rastao sa svojom suprugom. Iako se do sada na javnim događajima nije pojavljivao ni sa jednom damom, ovoga puta je dao povoda da pomislimo da je pronašao novu ljubav.

Jovan Memedović
foto: ATA Images

Naime, reč je o nekadašnjoj fudbalerki, a sadašnjoj porducentkinji Snežani. Upravo sa ovom pripadnicom lepšeg pola sinoć je provodio vreme na otvaranj u Vinarije Zvonka Bogdana u Beogradu. Oni se nisu razdvajali čitavo veče, što je pokazatelj da su svakako našli zajednički jezik, a ostaje nam da vidmo u kom smeru ide njihov odnos. Na društvenim mrežama se povela polemika da li je lepša od bivpe supruge, koja je i dalje fatalna plavuša, a šta vi mislite?

Jovan Memedović
foto: ATA Images

Jovan Memedović, čijem šarmu i dalje ne mogu da odole brojne žene, bio je u braku je sa suprugom Mirjanom skoro 20 godina, iz kojeg ima dvoje dece Mašu i Uroša. Na ljubav su stavili tačku 2014. godine, uzrok je bio udaljavanje zbog različitih poslova kojima su se bavili, ali su posle razvoda ostali u vrlo prijateljskim odnosnima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs