PRVO GA JE PREVARILA, A ZATIM MU UKRALA SVE ROLEKSE: Totijeva bivša sada je povukla još jadniji potez i svi je PREZIRU

Brakorazvodna parnica Frančeska Totija je u toku, a još uvek zakonita supruga mu je ukrala skupocene satove i sada ga ucenjuje za novac

Celebrities
17:43h Autor:
PRVO GA JE PREVARILA, A ZATIM MU UKRALA SVE ROLEKSE: Totijeva bivša sada je povukla još jadniji potez i svi je PREZIRU
Frančesku Totiju bivša supruga ukrala skupocene satove, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kao bomba odjenknula je vest u javnosti sredinom jula da se slavni fudbaler Rome Frančesko Toti (45) i njegova supruga Ilari Blazi (41) razvode posle 20 godina braka i troje dece.

Prvo su na videlo izbile njegove afere i prevare, a dok su svi krivili Totija za krah višedecenijske ljubavi ispostavilo da i njegova žena nije bila verna.

Ipak, skandalima nekašanjeg para ne nazire se kraj, a njihov razvod očigledno da će puniti novinarske stupce i ubuduće.

Frančesko Toti se razvodi nakon 17 godina braka
Frančesko Toti se razvodi nakon 17 godina braka foto: Profimedia

Toti je nedavno priznao da je tokom leta još uvek zakonitoj ženi uzeo sve dizajnerske torbice, dok je ona bila na odmoru u Hrvatskoj, a potom ih dobro sakrio, što je samo došlo kao osveta što je ona ona prva konfiskovala njegovu basnoslovno skupu kolekciju Roleksa.

Pre nego što je u javnost iznela vest Ilari je iz sefa pokupila skupocene satove. Voditeljka je to uradila nakon što je Toti otkrio da se viđa sa 34-godišnjom cvećarkom Noemi Boči, od koje se u poslednje vreme ne odvaja, a upoznao ju je i sa decom.

Prema pisanju medija ona je uzela satove kao "zalog" ukoliko na sudu ne dobije onoliko novca koliko je tražila. Ilari navodno od Totija traži 30 hiljada evra mesečno, dok legendarni fudbaler smatra da nema prava da postavlja uslove s obzirom da su njene afere dovele do raspada braka. Ona planira da proda satove ukoliko ne dobije onoliko novca koliko traži, što je tamnošnja javnost dočekala na nož, s obzirom da je to realno krađa.

Toti iz braka sa Ilari ima troje dece
Toti iz braka sa Ilari ima troje dece foto: Profimedia

Toti je uzimanjem tašni koje vrede preko 100 hiljada evra želeo da stekne izvesnu prednost, a na sudu su nekadašnji supružnici čak došli do izvesnog dogovora. Naime, on je odlučio da popusti i majci svoje troje dece vrati tašne, a zauzvrat je ona trebalo da mu preda kolekciju satova.

Ipak, Ilari ni ovaj put nije ispoštovala dogovor - preko advokata mu je poručila da od vraćanja satova nema ništa i da će na to morati da sačeka kraj brakorazvodne parnice.

Ilari je Totiju ukrala sve satove
Ilari je Totiju ukrala sve satove foto: Printscreen/Intagram/ilaryblasi

Podsetimo, smatralo se u početku da je okidač razdora bila Frančeskova romansa sa Noemi. Navodi se i da je Toti dane pre razvoda proveo upravo u kući ove provokativne plavuše. Međutim, nedavno su osvanule šokantne informacije.

Naime, kako je pisao magazin "Chi", ljubav između ovog poznatog para se ugasila mnogo pre objave da se razilaze. A ispostavilo se da je tome najviše doprinela upravo Ilari. Naime, voditeljka je često boravila u Milanu zbog posla, čak 15 dana svakog meseca, a tamo je otpočela i intimno poznanstvo sa jednim fitnes trenerom.

Takođe, naglašava se da je Toti pronašao i kompromitujuće poruke koje je Ilari razmenjivala sa zgodnim trenerom. Taj moment je bila kap koja je prelila čašu.

Toti je vezu sa Noemi Boke otpočeo tek nekoliko nedelje nakon što je saznao da ga je supruga izdala. Kako su Toti i Ilari izgledali u vreme najveće ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 13 Foto: Profimedia/editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs