marko đurovski

BIO JE VELIKI ZAVODNIK, PREVARIO JE DEVOJKU SA MISICOM, A ONA MU SVE OPROSTILA: Danas imaju dvoje dece


Marko Đurovski nekada veoma popularan R&B pevač i sin legendarnog fudbalera Milka Đurovskog, a ostao je upamćen i po javnoj vezi sa misicom u rijalitiju.

Celebrities
20:00h Autor:
BIO JE VELIKI ZAVODNIK, PREVARIO JE DEVOJKU SA MISICOM, A ONA MU SVE OPROSTILA: Danas imaju dvoje dece
Gde je danas Marko Đurovski?, Foto: PrintscreenJutjub TheMina2906

Marko Đurovski, sin legendarnog fudbalera Milka Đurovskog bio je nekada veoma popularan pevač, koji je privukao pažnju čim se pojavio na sceni.

U muzičke vode uplovio je 1998. a prvi album izdao je 2008. godine. Hitove po kojima ga pamtimo su "Trebaš mi" Lažna devojka", "Da li si prestala da me voliš". Snimio je i duet sa Marinom Tadić i Bakijem B3.

Ostao je upamćen po ulasku u prvu sezonu rijalitija "Farma" 2010. kada je odmah napravio pometnju, a oprobao i u ulozi voditelja u šou televizije Pink koji je nosio naziv “Telefon".

Devojke su gubile glavu za njim, a u rijalitiju je započeo romansu sa bivšom mis Srbije Sandrom Obradović sa kojom je prevario devojku Mariju.

Zbog Sandre je raskinuo vezu, ali nakon završetka "Farme" ova veza nije potrajala. Tada se posvetio karijeri, ali ubrzo se pomirio sa Marijom.

Ona mu je oprostila prevaru, a u avgustu 2015. dobili su sina Maksima, a kasnije i ćerku Mateu.

2016. stali su na ludi kamen, a danas Marko vodi porodičan život i posvećen je svojoj ženi i deci. Danas se bavi i produkcijom i fotografijom, takođe i modom.

kreira mušku garderobu i ima svoj brend čije modele rado i sam nosi.

Pogledajte još Markovih fotografija u našoj galeriji:

1 / 5 Foto: PrintscreenInstagram/markodjurovski

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs