iskrena

PREVARA KOJA UNIŠTAVA PSIHIČKI ŽIVOT SE NE MOŽE OPROSTITI: Lepa Brena nikad iskrenija!

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda plovi u srećnom braku sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem punih 31 godinu.

Celebrities
Autor:
PREVARA KOJA UNIŠTAVA PSIHIČKI ŽIVOT SE NE MOŽE OPROSTITI: Lepa Brena nikad iskrenija!
Foto: Vladimir Šporčić

Muzička diva Lepa Brena (61) i Boba Živojinović (58) jedan su od najdugovečnijih i najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni. Više od tri decenije dele dobro i zlo, a pevačica ističe da primenjuju jedno važno pravilo - posao ne donose kući.

"Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi", rekla je Brena u "Grand Magazinu" i istakla da je poverenje najvažnije u jednom odnosu.

"Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan", kaže Lepa Brena.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica je otkrila da li prevaru treba praštati:

"Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol.

Pevačica je nedavno za "In magazin" istakla važnost poštovanja u braku.

''Brak nije zatvor. Brak ne znači da je muž kupio ženu kao jedan plakar ili neki ormar, pa jedan dan kada mu dosadi dođe mlađa i lepša... Mi žene rađamo decu, stvaramo novi život, naše telo se deformirše toliko puta i jako teško vratiti se u top formu. Važno je da vas ti vaši muževi ne menjaju kao stare plakare, nego da iznegujete taj odnos, da vas neko poštuje kada vam je teško i kada ste u patikama, a isto tako da vi njemu budute oslonac'', rekla je Brena.

''Kada je lepo i kada je lako, svi mi možemo da volimo jedni druge, i tad je uvek lepo i slatko, međutim kada dođu teški momenti, onda se shvatiš da li imaš zaista pravu osobu pored sebe'', zaključila je Lepa Brena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs