Zvanično kraj

Umesto svadbe - raskid: Slavica Ćukteraš raskinula sa dečkom!

Sada je zvanično kraj između Slavice i Vlade Avramova, i umesto da uplovi u bračne vode, ovo leto pevačica je opet sama
Celebrities
19:50h Autor:
Umesto svadbe - raskid: Slavica Ćukteraš raskinula sa dečkom!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nakon brojnih trzavica i spekulacija o raskidu Slavice Ćuktereaš i Vlade Avramova, njih dvoje su sada zvanično stavili tačku na vezu.

Naime, fudbaler italijanksog Kaljarija, navodno je taj koji je inicirao raskid, iako je delovalo kao da im veza ide u pravom smeru

- Vlada i Slavica su se rastali definitivno. On je trenutno u Srbiji i svakodnevno obilazi noćne klubove sa svojim drugovima. Nedavno je viđen u novosadskom klubu Studio, gde je do ranih jutarnjih sati ispijao koktele i đuskao s devojkama, slikao se, delio autograme... Čini se da je Slavicu preboleo - ispričao je izvor blizak bivšem paru.

Njih dvoje su nakratko prekinuli početkom maja. Avramov je tada sa Fejsbuk profila izbrisao sve zajedničke slike. Međutim, samo nekoliko dana posle toga su se i pomirili. To su zajedno potvrdili, opet preko društvenih mreža. Slavica je tada, uz sliku na kojoj njih dvoje ispijaju kafu, napisala da je kod verenika u Kaljariju.

Pevačica je samo kratko rekla da su sada definitivno završili priču.

- Istina je da smo se Vlada i ja razišli kao prijatelji, bez teških reči, i to je sve što ću tim povodom reći. Stavila sam tačku na to. Sada sam se okrenula poslu - rekla je ona.

Slavica i Vlada su vezu započeli u avgustu 2013. Zanimljivo je da je ona samo mesec dana pre toga raskinula petogodišnju vezu sa Stefanom Tanaskovićem.

Posle 15 dana strasne romanse, pevačica i golman su se verili i zakazali svadbu, posle čega je pevačica započela život na relaciji Italija - Srbija. Da je sve delovalo ozbiljno, potvrđuje i to da se krstila zbog crkvenog venčanja, koje je bilo planirano za ovo leto.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs