Prinova

Novak i Jelena očekuju sina: Presrećni što će postati roditelji jednog dečaka!

Vest o tome da Jelena nosi muško dete, par je dobio od doktora u Monte Karlu gde Jelena vodi trudnoću
Šuška se
03:50h Autor:
Novak i Jelena očekuju sina: Presrećni što će postati roditelji jednog dečaka!
Foto: Jelena Ristić/ Facebook

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova buduća supruga Jelena Ristić postaće roditelji dečaka.

Vest da će porodica Đoković dobiti prvog muškog naslednika, poznati sportista i njegova izabranica otkrili su na poslednjem lekarskom pregledu u Monte Karlu, gde Ristićeva vodi trudnoću. Međutim, buduća gospođa Đoković još nije donela odluku gde će se poroditi.

- Jelena i Novak su presrećni i neverovatno ushićeni zbog saznanja da će im prvo dete biti muškog pola. Njih dvoje su oduvek oprezni prema medijima i retko otkrivaju detalje iz svog života, a posebno sad kad znaju pol deteta, pa su tu vest podelili samo s najbližim članovima porodice i bliskim prijateljima - priča naš izvor dobro upućen u život popularnog sportiste i nastavlja:- O Jeleninoj trudnoći brine tim lekara u Monte Karlu, na jednoj od najprestižnijih svetskih klinika, gde joj je na poslednjem pregledu saopšteno da nosi muško dete. Roditelji žele da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu i to im je u ovom trenutku najvažnije. Pored momačke večeri, koju je nakon Rolan Garosa početkom juna proslavio na egzotičnoj Ibici, on je slavio i to što će postati otac naslednika - tvrdi izvor koji želi da ostane anoniman.

Novak je nedavno otkrio da su on i Jelena već počeli da pričaju o bebi.

- Dragi moji, mnogo vam hvala za sve poruke podrške koje ste mi slali posle finala. Eh, biće mnogo razloga za slavlje u mesecima koji dolaze. Uzeo sam malo slobodnog vremena za odmor s momcima i šaljemo vam jedan zajednički zagrljaj. Vidimo se uskoro - poručio je teniski as, koji je nedavno na društvenim mrežama poručio kolegi Janku Tipsareviću da čuva ćerku Emili za njegovog sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs