podrška ukrajinskom narodu

OVO ŠTO SE DOGAĐA JE PORAŽAVAJUĆE! PONOSNA SAM ŠTO SAM UKRAJINKA: Mila Kunis poslala nikad snažniju poruku! (VIDEO)

Glumački par Mila Kunis i Ešton Kučer poslali su podršku Ukrajincima koji su pogođeni ratom.

Celebrities
Autor:
OVO ŠTO SE DOGAĐA JE PORAŽAVAJUĆE! PONOSNA SAM ŠTO SAM UKRAJINKA: Mila Kunis poslala nikad snažniju poruku! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Mila Kunis (38) oglasila se prvi put nakon napada Rusije na njenu rodnu Ukrajinu.

Mila i Ešton su pokrenuli GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava za Ukrajince pogođene posledicama ruske invazije i donirala je 3 miliona dolara.

"Dok svedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili da odu na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava biće pomoć izbeglicama", poručio je par na video snimnku koji su objavili na Instagramu.

"Rođena sam u Ukrajini 1983. godine. U Ameriku sam došla 1991. i oduvek sam se smatrala Amerikankom. Ponosna sam. Zahvalna sam na svemu što je ova zemlja učinila za mene i moju porodicu. Ali sada ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka", poručila je Mila i dodala:

"Ovo što se događa u Ukrajini je poražavajuće. Na ovom svetu nema mesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovečanstvo".

"Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vredni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine", zaključila je Mila Kunis.

Ešton je dodao da nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom, dodavši koliko je važno pomoći Ukrajincima koji trpe zbog ruske invazije.

Inače, Ešton Kučer je i ranije na društvenim mrežama podržao Ukrajinu, a nedavno je poslao poruku Rusima.

"Ako poznajete nekoga iz Rusije, pozovite ih i recite im da ih njihovi mediji lažu. Ukrajinci ne želi da ratuju, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele da budu okupirani", napisao je glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs