DŽESIKA BIL

KRILA JE TRUDNOĆU DO SAMOG KRAJA, A ONDA USLIKANA U NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU: Transformacija godine! (FOTO)

Poznata glumica Džesika Bil ušla je u kožu ubice za potrebe nove serije "Kendi".

Celebrities
18:31h Autor:
KRILA JE TRUDNOĆU DO SAMOG KRAJA, A ONDA USLIKANA U NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU: Transformacija godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Džesika Bil (39) , supruga pevača Džastina Timberlejka glumi u novoj seriji "Kendi", koja govori o životu Kendi Montgomeri, domaćice koja je u stvarnom životu osamdesetih brutalno sekirom ubila svoju drugaricu Beti Gor.

Džesika Bil se vratila poslu nakon pauze i rođenja drugog sina 2020. Zanimljivo je da je glumica uspela da sakrije trudnoću od javnosti.

"Nije bilo tajna. Desio nam se virus i pandemija, a onda sam sa sinom Sajlasom otišla u Montanu kod mojih roditelja i nisam mrdala. Tako da zapravo niko sem najbližih nije ni znao da sam trudna, a tamo se zbog epidemiološke situacije ni sa kim nismo viđali niti je bilo fotografa da prate mene i Džastina" - objasnila je tada glumica u podkastu Armchair Expert with Dax Shepard”,

Sada su paparaci uslikali njenu tranformaciju za ulogu.

Džesika Bil
foto: Profimedia

Džesika je uslikana u plavom kombinezonu, sa velikim naočarima i perikom.

Džesika Bil
foto: Profimedia

Da podsetimo, serija je bazirana na istinitoj priči o domaććici koja je 1980. godine ubila svoju prijateljicu Beti Gor.. Kendi je najpre trebalo da igra Džesikina koleginica Elisabet Mos, zvezda serije Sluškinjine priče, ali kako je prošle godine objavljeno, morala jre odustati od uloge zbog pretrpanog rasporeda.

Inače, Kendi je živela u Teksasu i bila udata za Pata Montgomerija, inženjera elektrotehnik. Beti je pohađala Metodističku crkvu u Lukasu, kada je upoznala Beti. Bile su bliske prijateljice, ali ubrzo su postale rivalke nakon što je otkriveno da je Kendi imala ljubavnu aferu s Betijevim mužem Alanom. Svađa je prerasla u nasilje i Kendi je usmrtila Beti sekirom, ali na suđenju ju je porota proglasila nevinom jer su zaključili da se ubistvo dogodilo u samoodbrani.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs