HESUS ERNANDEZ NE KRIJE RAZOČARENJE

UJAK GEORGINE RODRIGEZ: Rekao sam Ronaldu da pored sebe ima ZLU ženu! Spreman sam da mu otkrijem sve!

Porodica Georgine Rodrigez osula paljbu po manekenki.

Celebrities
13:23h Autor:
UJAK GEORGINE RODRIGEZ: Rekao sam Ronaldu da pored sebe ima ZLU ženu! Spreman sam da mu otkrijem sve!
Foto: Profimedia

Uoči premijere dokumentarne serije "Ja sam Georgina" o životu partnerke fudbalera Kristijana Ronalda, članovi manekenkine porodice optužili su je da ih je zaboravila kada je upoznala najboljeg fudbalera sveta.

Netfliksova serije prikazaće svakodnevi život Georgine i Ronalda zajedno sa njihovom decom., piše Marca.com.

U međuvremenu, članovi njene porodice su u razgovoru za The Sun okkrivili manekenku da im je okrenula leđa otkako je sa Ronaldom.

- Možda nam se stidi i smatra da je bolja od nas jer mi ne živimo njen luksuzan život.- rekao je njen ujak Hesus Ernandez.

- Nikad joj nisam tražio ništa. Pozvala me je jednom ili dva puta od kada sam saznao da izlazi sa Ronaldom.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Bio sam zadužen da njoj i njenoj sestri kupujem odeću, plaćam struju i vodu. Uradio sam sve, Georgina je živela sa mnom tokom tinejdžerskog dobado dana kada su mog zeta vratili u Argentinu.

Georginin otac je uhapšen i osuđen na pet godina zatvora zbog trgovine drogom nakon neuspelog pokušaja krijumčarenja kokaina iz Španije u Francusku.

Ernandez je takođe izrazio zabrinutost što ga nije obavestila da je njen otac preminuo u 70. godini 2019. godine u Argentini.

-Ne znam zašto nam nije rekla, a pokušao sam da je kontaktiram. Napisao sam Ronaldu na Fejsbuku da pored sebe ima zlu ženu i da me može zvati ako želi saznati detalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs