Šok

ARNOLD ŠVARCENEGER IZAZVAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Žena teško povređena, jezivi prizori sa lica mesta! (FOTO)

Glumac strahuje za zdravstveno stanje teško povređene žene koja se nalazila u drugom autu

Celebrities
Autor:
ARNOLD ŠVARCENEGER IZAZVAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Žena teško povređena, jezivi prizori sa lica mesta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Arnold Švarceneger (74) bio je učesnik teške saoraćajne nesreće, prilikom koje se njegov džip prevrnuo na drugi automobil, a žena koja je bila za volanom drugog automobila je teško povređena.

Glumac je vozio, kada se sudario s drugim automobilom pre nekoliko sati. Njegov džip je počeo da se kotrlja i završio na vrhu drugog auta, a zatim nastavio da se kotrlja ulevo, da bi se zaustavio kod trećeg automobila, piše TMZ.

"Izgledalo je kao scena iz filma. Sudar je bio dovoljno intenzivan da su se vazdušni jastuci aktivirali", izjavio je očevidac.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

Jedan od svedoka kaže da je glumac skrenuo levo u suprotnom smeru kada je došlo do sudara. Izvori iz policije kažu da veruju da je za nesreću kriv Arnold. Kažu da je skrenuo levo, ali je uslovna strelica za skretanje još uvek bila crvena.

Arnold Švarceneger
foto: Profimedia

"Žena koja je vozila crveni auto je povređena. Jako krvari iz glave. Rečeno nam je da ju je hitna odvezla u bolnicu", rekli su ljudi koji su se našli na mestu nesreće.

Arnold je dobro i duboko je zabrinut za povređenu ženu i kaže da želi lično da proveri kako se oseća. Švarceneger je pet minuta pre nesreće bio na večeri sa sinom Patrikom (28).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs