Muke punije glumice

Melisa Mekarti: Nijedan dizajner nije hteo da me obuče za Oskara! (VIDEO)

Pošto nije mogla da nađe dizajnera čiju bi haljinu nosila na dodelu Oskara, Melisa je odlučila da napravi sama sebi haljine koje će nositi u svečanim prilikama
Celebrities
17:24h Autor:
Melisa Mekarti: Nijedan dizajner nije hteo da me obuče za Oskara! (VIDEO)
Foto: AP
1 / 10 Foto: AP

Ako ste poznata glumica, dizajneri će se otimati za vas kako biste nosili njihovu kreaciju na dodelu nagrada. Ali izgleda da to ne važi ako poznata glumica spada u malo deblju kategoriju žena.

Holivudska glumica, Melisa Makarti (43) je otkrila ovu činjenicu sa dodele Oskara 2012. godine kada je nominovana za najbolju sporednu ulogu. Ona je pokušala nekoliko puta da nađe nekoga od dizajnera čiju će haljinu poneti to veče, ali kada se niko nije javio ona je odlučila da sama sebi nabavi haljinu.

"Pre dve dodele Oskara, nisam mogla da nađem ni jednog dizajnera čiju bih haljinu nosila to veče. Pitala sam njih šest, sve vrlo poznate ličnosti, i svi su me odbili", navela je glumica.

Melisa se u nekoliko navrata žalila kako ne može da nađe za sebe gardarobu koju bi nosila na svečanu dodelu nagrada.

Toliko je bila frustrirana sveopštom situacijom da je odlučila da sama dizajnira haljinu za sebe koju je sašila uz pomoć krojačice koja šije haljine visoke mode.

Sve što joj se dešavalo nateralo je slavnu glumicu da započne saradnju sa tom krojačicom i stvori haljine za žene koje su kao ona.

Pre glumačke karijere, Melisa Makarti je studirala odeću i tekstil na Univerzitetu za modu.

"Nisam mislila da pravim haljine za ostale, mislila sam kako da obučem sebe. To je bio jedini način da se spremim i nabavim odeću koja mi odgovara," navela je Melisa.

Ostale fotografije možete pogledati u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs