CEO SVET BRUJI O STAJLINGU HOLIVUDSKOG GLUMCA: Za ovaj nesvakidašnji komad zaslužan je naš domaći modni dizajner

Magičan stajling glumca potpisuje jedan neverovatno talentovan Srbin čije se kreacije zaista izdvajaju i neretko ih nose i naše poznate dame.

Moda
Autor:
CEO SVET BRUJI O STAJLINGU HOLIVUDSKOG GLUMCA: Za ovaj nesvakidašnji komad zaslužan je naš domaći modni dizajner
Holivudski glumac u kreaciji našeg dizajnera, Foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumac Džared Leto je osim po svojoj fantastičnoj glumi poznat i po izuzetno interesantnim modnim kombinacijama.

Pravo je osveženje na različitim događajima jer od njega nikad ne znate šta možete da očekujete ali jedno je sigurno da će napraviti bum svojom pojavom.

Njegove odevne kombinacije apsolutno pomeraju granice sa krojevima i dezenima. Ovaj put se za turski Vogue slikao u jednom veoma posebnom autfitu koji potpisuje srpski dizajner.

1 / 10 Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

U pitanju je oversized plavi komplet sa ogromnim cvetnim ukrasom iza kog stoji brend Mihano Momosa, tj. Mihailo Anušić.

Mihailo je poznat po dizajnu romatičnih venčanica, perjnih haljina i pufnastih suknji, kao i veoma interesantnih aksesoara.

Rođen 1985. godine u Zrenjaninu, Anušić je studirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Karijeru je počeo kao stilista pre nego što je osnovao svoj brend 2011. godine. Iste godine debitovao je na Beogradskoj nedelji mode svojom prvom kolekcijom „Olivera“. Ubrzo je otvorio studio u Novom Sadu i nastavio da redovno nastupa na Beogradskoj nedelji mode. Njegova kolekcija „Rare” iz 2013. godine opisana je kao „kombinacija romantizma, elegancije i šarma bez premca”.

Njegove kreacije neretko nose i naše poznate dame i influenserke a jedna od njih je i Danijela Dimirovska.

Anušićeve haljine su ručno rađene i često ukrašene čipkom, perjem, cvećem, biserima i drugim magičnim detaljima. Oslanjajući se uglavnom na pastelne boje, on dizajnira i svilenkaste bluze i pufnaste suknje ukrašene aplikacijama od ruža. Godine 2017. urednica magazina Vogue Arabia ponela je haljinu sa perjem koju je on dizajnirao, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs