Ispovest

VESNA DEDIĆ: Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli!

Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, rekla je Vesna

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić više puta govorila je o svom iskustvu razvoda kao i stresnom periodu, kroz koji je tada prošla. Na brak sa lekarom Srđanom Milojevićem, sa kojim ima ćerku Lenku, stavila je tačku kada je ljubav izbledela a odnosi postali loši.

"Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak," rekla je jednom prilikom za "Puls" Vesna.

Njihov brak nije potrajao, i razišli su se kada im je ćerka imala četiri i po godine. Vesna neretko govori na temu razvoda, ali javnost nije imala prilike da vidi njene zajedničke fotografije sa bivšim suprugom.

"Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa," rekla je svojevremeno voditeljka za medije i dodala:

"Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku", izjavila je voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...