ISKRENA

VESNA DEDIĆ O IZDAJI KOJU JE DOŽIVELA: Loši udaraju ispod kolena dok te gledaju u oči!

Čuvena voditeljka osvrnula se na pogrešne izbore u ljubavi i prijateljstvu, a progovorila je o aktuelnoj situaciji na emotivnom planu

Celebrities
Autor:
VESNA DEDIĆ O IZDAJI KOJU JE DOŽIVELA: Loši udaraju ispod kolena dok te gledaju u oči!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Autorka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić istakla je da su je čak i najbolji prijatelji koje je u životu imala "gurnuli u blato" — i to se nije dogodilo jednom, prenosi Glossy.

Nekoliko puta sam završila u blatu, zbog najboljih prijatelja. Uvek bi oni mene gurnuli u to veliko blato i mulj. Dva puta sam mogla da se udavim. Meni je važno da ja nikoga nikada nisam, već da sam ih čuvala koliko sam mogla, i od njih samih da ukaljaju obraz i od drugih koji ih nisu voleli. Časna reč! Umem da se radujem tuđoj sreći i budem podrška čak i kada meni klecaju kolena. Nekoliko puta mi se desilo da me gurnu u blato jer nisu mogli da se raduju mojoj sreći. Postoje ljudi koji prosto ne umeju da podnesu kada neko ima više pameti, ljubavi, novca ili lepote. Loši udaraju ispod kolena dok te gledaju u oči i slatko se smeše — izjavila je Vesna Dedić u razgovoru za Hello.

Vesna Dedić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ona je rekla da trenutno nije u ljubavnoj vezi, ali ne krije da gaji emocije prema nekome.

— Nisam zaljubljena i nisam u vezi. Imam sipamtiju, ali on to još ne zna — iskrena je.

Iako voditeljka inače zrači samopouzdanjem, ona priznaje da je na ovom planu sasvim drugačije.

Nikada nisam bila neka zavodnica, neopisivo sam spetljana kada mi se neko dopadne i najmanje šarmantna kada je taj neko u mojoj blizini. Prva da napišem poruku ili dam znak da mi se neko dopao – nema šanse. To nije pohvalno, ali je tako. Ne umem da jurim ni karijeru, ni frajere. Nešto mi to nije lepo ni otmeno — objasnila je Vesna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs