nije mogla da zaustavi suze

MILICA TODOROVIĆ SE GUŠILA U SUZAMA TOKOM EMISIJE: Kad je mama rekla OVO, nije mogla da obuzda emocije!

Popularna pevačica se rasplakala u televizijskom gostovanju

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenPrvaTV

Pevačica Milica Todorović bila je gost u emisiji "Šok Tok", a tom prilikom je zaplakala zbog svega što je njena majka Jasmina rekla o njoj.

"Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem Trgu jer je ona to zaslužila. Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke", rekla je Jasmina Todorović, a Milica je zaplakala.

majka Milice Todorović
foto: PrintscreenPrvaTV

"Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štit oko sebe. Ja sam počela sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju", rekla je Milica, a onda joj je pušten video snimak sestrića Danila:

Milica Todorović
foto: Printscreen Prva TV

Ovo je moja prva ljubav, kad treba da izbacim neku brzu pesmu ja njega pozovem i pitam ga za mišljenje", pričala je Milica u suzama u emisiji "Šok Tok".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs