Rijaliti učesnici

GDE SU SADA MIKA I GIBA VASIĆ: Priča se da su braća promenila pol?! (FOTO)

Jednojajčani blizanci Mika i Giba Vasić popularnost su stekli učestvovanjem u dva rijaliti programa, a pubilici su ostali urezani u sećanju

Celebrities
Autor:
GDE SU SADA MIKA I GIBA VASIĆ: Priča se da su braća promenila pol?! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram/gibavasic

Mika i Giba Vasić, simpatični blizanci i frizeri iz Velike Plane u Srbiji, domaća javnost upoznala je tokom Velikog brata koji se prikazivao 2015. godine.

Iako je u toj sezoni bilo pregršt skandala i čudnih kandidata, braća su osvojila simpatije gledalaca svojom otvorenošću i direktnošću. Često su nastupali pred kamerama, a nije im bio problem da se preruše u žene.

Iako se nakon završetka Velikog brata pisalo da blizanci Vasić jedva preživljavaju u Nemačkoj i jedu u nardnoj kuhinji, oni su to negirali objavama na društvenim mrežama.

Pre četiri godine na Fejsbuku se pojavila fotografija na kojoj je Mika obučen u ženu. Tada je negirao da se radi o njemu, a slične su izjave davali i njegovi roditelji Rada i Rade Vasić.

"Vidi se iz aviona da to nisam ja. Neko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako obukli. Nemam potrebe da se oblačim u ženu", izjavio je tada Mika.

Naslove o promeni pola, negirala je i njegova majka:

"Gledamo sliku i smejemo se. To je Fotošop. Misliš li da bi pokraj svih nas moji sinovi mogli promeniti pol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Oprosti, ali treba da dođeš kod nas u goste i vidiš ima li muški polni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rečniku, ali drugačije ne znam kako da ti objasnim. Moraće pokazati onu stvar da bi se svi uverili da nije postao žena. Ju, svašta", rekla je Rada tada za Kurir.

"To nije moj brat. Neko je njegovu glavu stavio na žensko telo, tačno se primeti da je glava veća od tela. Ljudi se sprdaju s nama, verovatno su ljubomorni", dodao je Giba.

Međutim, 2018. godine, nešto pre ulaska u rijaliti “Zadruga”, blizanci su najavili promenu pola ako dobiju dobar honorar.

"Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, ali to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako plate napravićemo šou kakav nisu imali. Kada je mogao Brus Džener promeniti pol, što ne bismo mogli i mi", rekli su Vasići za Informer.

U rijalitiju su se izjasnili oko svoje seksualne orjentacije.

"Mi volimo žene. Bilo je komentara da mi iritiramo svojim vrckanjem, guzama i izgledom, a to iritira i naše roditelje, jer oni znaju da nismo. Gibi i meni to ne smeta, mi bi imali hrabrost i podršku da to kažemo, da jesmo gej," rekao je Mika, a potom se nadovezao njegov brat Giba.

"Imamo takve roditelje, da bi nas podržali da smo to. Dete ne može birati kakvo će se roditi, i da ima rogove, roditelju dete mora biti najbolje i s tim se mora pomiriti. Možete nas komentarisati kako god, nama to ide u prilog. Ne bi bilo zanimljivo da smo svi isti. Mi izgledamo slatko, ali možemo pokazati zube", rekao je frizer.

Od tada im se gubi svaki trag. Neaktivni su na društvenim mrežama pa nije poznato da li su se zaista podvrgnuli operaciji promene pola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs