Divni

ZENDAJA JE NOVA MODNA IKONA: Jedina mana joj je 5cm niži dečko koji u nju gleda iz žablje perspektive! (FOTO)

Holivud je prosto poludeo za novim mladim parom, a reč je o Zendeji i Tomu Holandu

Celebrities
13:18h Autor:
ZENDAJA JE NOVA MODNA IKONA: Jedina mana joj je 5cm niži dečko koji u nju gleda iz žablje perspektive! (FOTO)
Foto: Profimedia

Javnost je oduševljeno prihvatila novosti da su Zendaja i Tom Holand u ljubavi. Par je vezu dugo čuvao u tajnosti, ali su ih paparaci fotografisali dok su se ljubili u automobilu.

Upoznali su se 2016. godine na setu film "Spajdermen: Povratak kući!"a u počecima su se svima predstavljali kao bliski prijatelji. Doduše, to su tada možda stvarno i bili. Ipak, za vreme turnjeje zbog istog filma, mnogima je u intervjuima izgledalo kao da se među njima osetila hemija malo veća od one prijateljske.

Iako su mnogi pokušali spojiti omiljeni par, između 2019. i 2020. godine, počela su se javljati nagađanja da je Zendaja u vezi sa Džejkobom Elodijem, ali ljubav nije dugo trajala..

U avgustu 2021. godine, paparaci su fotografisali Toma i Zendeju kako se ljube u autu, zaustavljeni na crvenom svetulu u Los Anđelesu. I naravno, od tada je postalo jasno da je ovaj mladi par u ljubavi, ali kao i za sve, tako su i njima pronašli manu - razliku u visini.

Zendeja
foto: Profimedia

Naime, dok je Tom visok 173, Zendeja je 178 centimetara, a i ta se malena razlika na crvenom tepihu vidi. Novinari su ih pitali da li im smeta razlika u visini:

"To je apsolutno normalno. Moj mama je viša od mog tate. Moj mama je viša od svih', rekla je Zendaja, dok je glumac jednostavno rekao da je 'to sve glupost'.

Ovih dana se par pojavio na crvenom tepihu zajedno, a sve oči su uprte u njih. Zendaja je nosila prelepu Valentino kreaciju koja je podsećala na paukovu mrežu, dok je Tom bio u elegantnom odelu i cipelama sa platformom.

Zendeja
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs