brani oca

TI SI NAJODVRATNIJE, KANCEROGENO LJUDSKO BIĆE: Ćerka Boldvina reagovala na NJEN tvit u kojem napada glumca! (FOTO)


Ajerland Boldvin (26), ćerka Aleka Boldvina, odgovorila je političkoj komentatorki Kendis Ovens, koja je na Tviteru napisala da je tragični događaj na snimanju filma "Rđa" bila "poetska pravda" za Boldvina da nije bilo žrtava

Celebrities
Autor:
TI SI NAJODVRATNIJE, KANCEROGENO LJUDSKO BIĆE: Ćerka Boldvina reagovala na NJEN tvit u kojem napada glumca! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Ajerland Boldvin oglasila se ubrzo nakon spornog tvita konzervativne voditeljke, poručivši joj da je odvratna i mrska osoba.

"Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće na koje sam ikada naišla", napisala je ćerka glumca uz fotografiju Kendis.

Ajrland Boldvin
foto: PrintscreenInstagram/irelandbasingerbaldwin

"Bez obzira na vaša uglavnom loša mišljenja, činjenica da ne poštujete život žene koja je slučajno i tragično ubijena...Sram vas bilo".

Manekenka se tu nije zaustavila. Šokirana kako neko tragično izgubljen život jedne žene koristi za političke obračune između neistomišljenika.

"Bez obzira na vaša pogrešna mišljenja većinu vremena, činjenica da ne poštujete život žene koja je slučajno i tragično ubijena... Sram vas bilo", napisala je najstarija Boldvinova ćerka.

Njene snažne reči podrške ocu usledile su nakon što je Kendis Ovens napisala u postu koji je kasnije obrisan, da je smrt Haline Hačins tokom snimanja bila "poetska pravda" za Boldvinovu kritiku Donalda Trampa. A upravo je Kendis poznata po podržavanju bivšeg predsednika Amerike tokom njegovog mandata.

Ajrelnd je takođe obavestila svoje pratioce da će "pauzirati" od Instagrama" jer se "stidi da udiše isti vazduh kao ova žena".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs