TUŽNO

OD TEBE SAM NAUČILA ONO NAJVAŽNIJE: Bolne reči pevačice kojoj je Marina napisala pesmu posvećenu preminulom sinu! (FOTO)


Smrt najpoznatijeg srpskog tekstopisca Marine Tucaković, koja je preminula juče u 67. godnini u KBC "Dragiša Mišović" nakon duge i teške bolesti, potresla je sve.

Celebrities
Autor:
OD TEBE SAM NAUČILA ONO NAJVAŽNIJE: Bolne reči pevačice kojoj je Marina napisala pesmu posvećenu preminulom sinu! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan skrhani su bolom, a estrada se oprašta od nje na društvenim mrežama.

Marina je važila za najvećeg hitmejkera u bivšoj Jugoslaviji- napisala je preko 4.000 pesama od kojih su mnoge postale vanvremenski hitovi.

Zaslužna je za karijere mnogih pevača i pevačica, za lagodne živote koje su brojne zvezde, zahvaljujući njenim hitovima, izgradili i stvorili. Jedna od onih koja je Marini bila posebno draga je Ana Nikolić kojoj je napisala pesmu "Mišo moj" posvećenu svom preminulom sinu Milošu.

Od kada se pojavila na estradi, Ana je imala Marininu naklonost.

Potresena nakom vesti o Marininoj smrti, Ana se oprostila od nje na Instagramu.

Neki srećniji dani,ali odavno…već dugo ,tu je neka tuga….Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe…Tada te nisam razumela…A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš…volim te zauvek…Mišo…tvoja “celi život guska”…Jedina si imala suštinu…formalnosti nisu tvoj fah…a od tebe sam naučila nešto najvažnije…”KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM”…i tako si i otišla -dostojanstveno!, napisala je Ana.

Kako je Ana jednom prilikom otkrila, Marina joj je otvoreno govorila šta misli i uvek joj je davala dobre savete. Za pesmu "Bilo je lepo", za koju je Tucakovićeva radila tekst, Nikolićeva je želela da napravi promenu:

- U početku sam bila malo nepoverljiva. Kad sam pričala sa Marinom pitam je da se malo "čačne" tekst, a ona mi kaže: "Šta da se čačne, bre?! Pa, ovo je, bre, biser! Poslušaj me jednom u životu, nemoj da si guska ceo život!" - otkrila je Ana.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs