MINISTAR MOŽE DA SE POHVALI SPISKOM...

MLAD, ZGODAN I USPEŠAN: Ovo su sve bivše ljubavi ministra Vanje Udovičića!(FOTO)

Evo kako izgleda komplikovana ljubavna istorija Vanje Udovičića i da li je danas u vezi

Celebrities
09:34h Autor:
MLAD, ZGODAN I USPEŠAN: Ovo su sve bivše ljubavi ministra Vanje Udovičića!(FOTO)
Foto: ATAImages, ATA

Vanja Udovičić oduvek je uživao reputaciju zavodnika...

Što je duže na poziciji ministra za omladinu i sport u Vladi Srbije, a taj posao obavlja već punih osam godina, Vanja Udovičić (39) sve ljubomornije krije svoj privatni život od javnosti, možda baš zato što je u eri njegove vaterpolo karijere i previše dozvoljavao da se piše o njegovim emotivnim dostignućima. Danas bi mnogi voleli da znaju ima li ministar bolju polovinu, ako ne u braku, onda makar neformalno, ali sva je prilika da je Udovičić danas singl muškarac što je zeleno svetlo za sve zainteresovane dame. Možda im u nastojanjima da ga osvoje pomogne ljubavni istorijat bivšeg sportiste, a evo šta je o tome poznato.

Vanja koji je završio osnovnu školu „Filip Kljajić Fića“ i Jedanaestu beogradsku gimnaziju još od mladalačkih dana slovio je za velikog zavodnika, što je reputacija koju je nastavio da održava i tokom studija na Fakultetu organizacionih nauka gde je diplomirao sa srednjom ocenom deset. Lepo je što ga devojke nisu omele u postizanju vrhunskih rezultata kako u školovanju, tako i u sportu u kojem se tada uveliko probijao. Ali pune ruke posla imao je već 2002. godine kada je ušao u vezu sa manekenkom Jelenom Trninić, a već naredne godine sa balerinom Ninom Krluč. 2004. godine povezivali su ga s pevačicom Anom Nikolić, a on je izjavio da su samo zajedno sarađivali. Kasnije se spekulisalo da se zabavlja sa italijanskom voditeljkom i manekenkom Anđelikom Ruso, a zatim i sa srpskom atletičarkom Ivanom Španović. Krajem 2008. godine paparaci su ga uslikali sa članicom grupe Models, Plejbojevom zečicom i srpskom miss šarma, Larom Bajčetić. Ona je tvrdila da je verena za Vanju, ali on je to negirao.

Na Olimpijskim igrama 2012. godine ga je bodrila srpska tekvondistkinja Milica Mandić kojoj je slao poljupce i poklonio kapicu. Oboje su tvrdili da su dobri prijatelji. Pre sedam godina ušao je u možda i najozbiljniju vezu do tada, sa osam godina mlađom pravnicom Ljubicom Đukanović, ćerkom poznatog kardiohirurga Boška Đukanovića. Zajedno siu bili godinu i po dana i čak su bili vereni, a onda je preko noći ta ljubav pukla i objavljeno je da je veridba raskinuta.

O ljubavi je govorio da je često emotivno ispunjen, ali da mu veze traju "od danas do sutra". Svojevremeno je za "Story" govorio da se u ljubavi uvek maksimalno prepušta.

- Kad sumiram svoja dosadašnja ljubavna iskustava, dolazim do zaključka da sam u većini slučajeva bivao odabran. Ne mislim da partnera u vezi treba zadržavati. Kakav će odnos biti, zavisi od emocija, od kompatibilnosti ličnosti, karaktera ljudi koji su zajedno, njihovih uverenja i životnih stavova - govorio je Udovičić.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs