STARA LJUBAV...

PRE VESNE RADUSINOVIĆ, POZNATI NOVINAR JE BIO LUD ZA NJOM: Ovo je bivša velika ljubav Milomira Marića!(FOTO)

Poznati novinar bio je, pre Vesne, u ljubavi sa koleginicom...

Celebrities
17:49h Autor:
PRE VESNE RADUSINOVIĆ, POZNATI NOVINAR JE BIO LUD ZA NJOM: Ovo je bivša velika ljubav Milomira Marića!(FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Novinar Milomir Marić više od dve decenije je u skladnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović, ali pre nje je bio u emotivnom odnosu sa jednom koleginicom.

Jedan od naših najpoznatijih novinara Milomir Marić veliku pažnju je uvek privlačio, kako profesionalno, tako i svojim privatnim životom. Ali pored brojnih žena koje su ga uvek okruživale, on je odlučio da preko dvadeset godina provede u skladnoj ljubavnoj vezi sa književnicom Vesnom Radusinović.

Marić je uvek voleo da prepričava kako su se on i Vesna upoznali, te oktrio da je ona imala 15 godina kada su se prvi put videli, a putevi i životi su im se ukrstili mnogo godina kasnije kada se ona sa sinom iz prvog braka doselila u Beograd, radili su na mnogim projektima zajedno, a ljubav se u jednom trenutu rodila pa su odlučili da žive zajedno. To je očigledno bila dobra odluka jer su i posle toliko godina zajedno u skladnoj zajednici, koju nikada nisu krunisali brakom.

Ipak, Vesna nije jedina žena koja je uspela da osvoji Marića, pre književnice, bio je sa svojom koleginicom, voditeljkom Duškom Jovanić. O njihovoj vezi se malo zna i detalje svog odnosa nikada nisu iznosili u javnost, ali svojevremo Duška je o Mariću govorila sa velikim poštovanjem.

- Mariću se može osporiti mnogo toga, ali inteligencija i, narodski rečeno, načitanost, sigurno ne - bila je iskrena Duška, prenosi Puls online.

Zašto je ta veza okončana i da li su razlog bile upravo simpatije koje su se javile prema Vesni - verovatno nikada nećemo saznati.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs