Slavni muzičar otkriva svoje želje iz detinjstva

Šta je Mik Džegeru interesantije od muzike?

Iako je postao jedna od najupečatljivijih figura svetske muzike u istoriji, Mik Džeger nije želeo da bude pevač. Pročitajte koja zanimanja zvezda Rolingstonsa smatra izazovnijim od muzike
Celebrities
19:18h
Šta je Mik Džegeru interesantije od muzike?

Mik Džeker (Mick Jagger) rekao je da je kao mali želeo da bude učitelj, političar ili novinar i procenio da bi mu, možda, podučavanje dece donelo više satisfakcije.

Frontmen Rolingstonsa (Rolling Stones) rekao je radiju BBC da mu karijera u muzici nije dovoljno "intelektualno izazovna" i da bi možda bio zadovoljniji i ispunjeniji da je radio kao učitelj. On je takođe rekao da se, kada je bio mlad, bavio idejom da postane političar ili novinar.

Umesto toga, piše AP, postao je jedan od najuspešnijih rok muzičara na svetu. I pored drugih interesovanja, Džeger je rekao da je "veoma zadovoljan" kako su stvari ispale po njega.

Džegerov bend obeležio je pola veka postojanja serijom koncerata, među kojima je i njihovo prvo pojavljivanje na popularnom muzičkom festivalu Glastonberi ovog vikenda i julski koncert u Hajd parku u centru Londona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs