LEPA GORANOVA DŽENANA

ŽENA, MAJKA, KRALJICA: Supruga Gorana Bregovića je lepotica, rodila mu je tri ćerke i ostala uz njega UPRKOS SVEMU(FOTO)

Dženana Sudžuka je muzičareva višedecenijska supruga i ljubav iz mladosti.

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Čuveni muzičar Goran Bregović (71) je već 28 godina u braku sa lepom Dženanom, a ona se retko kad pojavljuje u javnosti. Za muzičara godinama kolaju priče da je ženskaroš i da je mnogo puta do sada prevario suprugu, ali njihov brak je odoleo svim tim glasinama i iskušenjima, na koje se oboje, kažu, ne obaziru.

Goran i Dženana imaju troje dece - Emu, Lulu i Unu, dok on koristi svaku priliku da kaže poneku lepu reč o njoj. Kada je reč o lepoti njegove supruge, i to one prirodne, bez filera i operacija, ona je zaista neosporna.

Svojom muzikom i harizmom zavodio je sve oko sebe: Životna priča Gorana Bregovića! (FOTO)

Ali Dženana je skromna i nenametljiva žena posvećena je porodici i odgajila je tri divne devojčice a, kroz šalu, za sebe kaže.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je Dženana ranije za "Blic".

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom. Goran Bregović ima i vanbračnu ćerku iz veze sa plesačicom iz Sarajeva.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...