ROĐENA ZA VELIKE STVARI

ASTROLOG PRINCEZE DAJANE TVRDI DA JE LILIBET POSEBNA: Ona je "zemenila" pradedu, već u ranim godinama doživeće čuda!

Još uvek nismo imali priliku da vidimo naslednicu princa Harija, ali njena natalna karta već je detaljno analizirana.

Celebrities
Autor:
ASTROLOG PRINCEZE DAJANE TVRDI DA JE LILIBET POSEBNA: Ona je "zemenila" pradedu, već u ranim godinama doživeće čuda!
Foto: Profimedia

Nismo još videli ni kako izgleda, a zvezde tvrde da je ćerka princa Harija i Megan Markl na svet došla sa posebnom misijom. Lilibet Dajana, rođena 4. juna, u znaku Blizanaca, posebna je devojčica, otkriva britanskom izdanju magazina HELLO! Debi Frank, nekadašnji astrolog njene bake, princeze Dajane.

Upoznale su se 1989. godine i družile sve do tragičnog kraja Lejdi Di, poslednjeg dana avgusta 1997. Trenutak na koji, nažalost, zvezde nisu mogle da je upozore. Lili je, kaže Debi, stigla kao svetlost i tračak nade u tunelu, odnosno teškom periodu za kraljevsku porodicu. Naime, Bakingemska palata još tuguje zbog nedavnog gubitka princa Filipa, supruga kraljice Elizabete. No, na njegovo mesto došla je nova energija, novi Blizanac – mala Lilibet, čije je prvo ime zapravo prabakin nadimak.

Blizanci su živahni, razigrani, uvek spremni na šalu, društveni... Osobine koje su krasile vojvodu od Edinburga. Interesantno je da su Lilin stariji brat Arči, Vilijamova deca Šarlot i Luis, kao i kraljica, rođeni u znaku Bika, i da je aura tog znaka veoma izražena u porodici. No, u takvom okruženju, pored Bikova koji važe za snažne ličnosti, sa obe noge čvrsto na zemlji, Blizanci jednostavno blistaju. Ova dva znaka sjajno se slažu i prave međusobnu ravnotežu, a dokaz je upravo dugovečan brak kraljice Elizabete i princa Filipa, objašnjava Debi.

Lilibet je rođena da promeni svet

Nova beba Saseks, kako su je nazvali britanski mediji, ima Mesec u vatrenom Ovnu, tako da će sigurno u svakoj situaciji znati šta želi. Iako mlađa, verovatno će ubrzo početi da „šefuje“ bratu Arčiju. Ipak, dodaje astrolog, povremeno će ispoljavati neke veoma emotivne crte. Rođena je da bude primećena, a Sunce u desetoj kući uvek će je gurati u centar pažnje. Predodređena je da ostavi važan trag na svetu, na koji je definitivno došla s razlogom. Da je to njena sudbina shvatiće već u ranim godinama života.

Ako je verovati zvezdama, Lili spada u brbljive Blizance koji vole društvo. Uvek možete da računate na njih, imaju veliko srce, ekstrovertni su, maštoviti i kreativni, kao magnet privlače ljude. Lako se vezuju za druge zahvaljujući blagom temperamentu, širokoj duši i toplini. Znatiželjni su, optimistični, puni duha i veruju da svet može da postane bolje mesto. Lilibet Dajana ima priliku da to i ostvari, predviđa Debi Frank.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs