žene joj skidaju kapu zbog ove izjave

CAKANA: Mi smo i bake, i kuvarice, i domaćice, a muškarci su šmekeri zato što su samo dobili par sedih i malo borica!

Proslavljena pevačica nikad iskrenija

Celebrities
Autor:
CAKANA: Mi smo i bake, i kuvarice, i domaćice, a muškarci su šmekeri zato što su samo dobili par sedih i malo borica!
Foto: Kurir/Ana Paunković

Folk pevačica Dragica Radosljavljević Cakana (63) je u televizijskom gostovanju progovorila o muško-ženskim odnosima, a onda se dotakla i teme da supruga uvek treba da drži za sebe.

"Sve zavisi od žene. Ja ne dozvoljavam da moj muž izgleda bolje od mene, može da izgleda samo tu negde blizu. Najžalosnije je što to jeste istina, što smo mi i bake, i kuvarice, i čistačice, i domaćice, i kad treba pevačice, a oni su strašni šmekeri zato što su samo dobili par sedih i malo borica."– rekla je Cakana u emisiji "Magazin In" .

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Muškarcima treba samo parirati" , zaključila je Cakana.

Inače, Dragica Radosavljević Cakana i Nebojša su u braku više od 20 godina.

"Moj sadašnji partner Nebojša i ja smo se upoznali tako što smo izlazili zajedno, u istom smo društvu bili. Znala sam da je nešto bio oženjen, pa sam imala veliku distancu o odnosu na njega. Uopšte me to nije interesovalo. Uživala sam u svom tadašnjem životu, kakav god da je on bio. Nakon godinu i po, dve dana, trebala sam da idem za Čikago i da ostanem dva, tri meseca tamo. Napravila sam večeru za prijatelje, i da je Nebojša bio tu. U jednom momentu je rekao ''Jako mi je žao što ideš, jako ćeš mi nedostajati''. Bila sam zbunjena. Zadovoljna sam se vratila sa puta. Ja sam tada već bila razvedena, pa smo on i ja nastavili našu vezu, i tako već više od dvadeset godina", opisala je jednom prilikom kako je upoznala svog izabranika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs