OBELEŽAVANJE

DŽO BAJDEN O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI ŽIVOTA: Vreme prolazi, ali ovo je najteži dan u godini!

Prvi čovek Amerike obeležio je šestu godišnjicu smrti svog najstarijeg sina koji je izgubio bitku sa opakom bolešću 2015. godine

Celebrities
14:06h Autor:
DŽO BAJDEN O NAJVEĆOJ TRAGEDIJI ŽIVOTA: Vreme prolazi, ali ovo je najteži dan u godini!
Foto: Profimedia

Američki predsednik Džo Bajden (78) doživeo je ogroman gubitak pre 6 godina kada mu je najstariji sin Bo Bajden, preminuo od tumora mozga u 46. godini.

Džo Bajden je sada na šestu godišnjicu smrti svog naslednika sa suprugom Džil Bajden posetio crkvu svetog Josipa u Vilimingtonu, gde redovno odlaze na mise, a koja se nalazi na groblju gde je sahranjen Bo Bajden. Dšli su i ćerka Ešli i sin pokojnog Boa Hanter, koji se pridružio dedi tokom godišnjeg obeležavanja dana Sećanja.

'Kao što mnogi od vas to znaju, danas je za nas težak dan. Na današnji dan pre šest godina Hanter je izgubio oca, a ja sina. Da nije otišao, i on bi bio ovde kako bi odao počast svima onima koji su toliko dali za našu zemlju', rekao je predsednik Amerike, zatim nastavio svoje emotivno obraćanje.

Džo Bajden
foto: Profimedia

'Vreme prolazi, ali kao i ja znate da je trenutak kad ih slavimo najteži dan u godini. Počastovani smo, ali to je težak dan, jer sve se vraća. Dakle, ne mogu vam izraziti dovoljno zahvalnosti zbog služenja zemlji', nastavio je pa zaključio:

'Vaši sinovi, vaše ćerke žive u vašim srcima i u svojoj deci. Hvala vam što ste nam omogućili da danas zajedno tugujemo.

I Bajden i njegova supruga, koja nije biološka majka preminulog Boa često ga se s tugom prisete.

Da podsetimo, pokojni Bo je, kao i njegov mlađi brat Hanter, u detinjstvu su preživeli tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule prva Bajedenova supruga Neilia i njihova ćerka Naomi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs