Žena o kojoj se priča

RODILA 7. DECE, 20 GODINA BILA U BRAKU, A SAD IMA LJUBAVNICU: Nikad nije kasno da priznate ko ste! (FOTO)

Iako se službeno nije razvela od supruga, Braunvej već ima ljubavnicu broj 2

Celebrities
Autor:
RODILA 7. DECE, 20 GODINA BILA U BRAKU, A SAD IMA LJUBAVNICU: Nikad nije kasno da priznate ko ste! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka rijaliti zvezda Braunvej Vindham-Burke pre manje od mesec dana razišla se sa svojom devojkom Kris, nali izgleda kako nije dugo bila sama i da je već pronašla novu ljubav.

43-godišnja zvezdu rijaliti šoua "Real Housewives iz Orange Countyja" paparaci su uhvatili kako uživa u društvu nove devojke Fernande Roša na jednoj od plaža u Miamiju, a koliko im je bilo lepo svedoče njihovi osmesi koje nisu skidale s lica. A s njih je pak bilo teško skinuti pogled i to zahvaljujući minijaturim bikinijima koje su imale na sebi, ali one se previše i nisu obazirale na znatiželjne poglede već su bezbrižno šetale i zajedno se sunčale na ležaljkama uz okean.

"Braunvej se oseća puno prijatnije u koži homoseksualne žene i prihvata svoje životno putovanje kao članice LGBT zajednice", izjavio je njoj blizak izvor i dodao kako ona i Fernanda nisu ekskluzivan par već da se trenutno samo zabavaljuju.

Braunvej i Kris raskinule su vezu pre mesec dana, ali prema pisanju magazina People i dalje su u prijateljskim odnosima.

"Kris je bila ta koja je inicirala raskid, ali Braunvej je razumela. Imaju drugačija životna razmišljanja i Kris je htela od nje puno više nego joj je Braunvej mogla dati, pa je bilo bolje da se raziđu. Ostale su prijateljice i jedna drugoj želi sve najbolje", potvrdio je izvor.

Kris je bila uz Braunej kada je ona tek objavila vest da je homoseksualka, ali i dok se borili s ovisnošću o alkoholu.

"Tako je dobar osećaj napokon živeti svoju istinu. Ja sam lezbejka. S 43 godine sam uspela prihvatiti ovaj deo sebe i shvatila sam da ne postoje pravila kada bi neko trebao otkriti svoje sklonosti. Ovo je moje vreme", napisala je na Instagramu u decembru prošle godine.

Inače, Braunej je i dalje službeno u braku sa Šonom Burkeom s kojim je u 20-godišnjem braku dobila sedmoro dece, od koje najstarije ima 20, a najmlađe samo samo dve godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs