DIVNE VESTI

ULOGA NJENOG ŽIVOTA JE KONAČNO TU: Dženifer Aniston u šestoj deceniji konačno postaje majka!(FOTO)

Dženifer Aniston je navodno obajavila važne vesti, tokom specijalnog okupljanja ekipe serije "Prijatelji"

Celebrities
18:26h Autor:
ULOGA NJENOG ŽIVOTA JE KONAČNO TU: Dženifer Aniston u šestoj deceniji konačno postaje majka!(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica - koja se proslavila ulogom Rejčel Grin u američkom hitksitcomu - pridružila se čuvenoj petorici u Los Anđelesu kako bi snimila očekivano ponovno okupljanje.

I dok je samo okupljanje glavni događaj koji milioni širom sveta jednostavno ne mogu dočekati, navodno postoji još jedan veliki razlog za slavlje. Izvori bliski glumici izjavili su da je emotivni ponovni susret naterao Džen da sa kolegama i prijateljima podeli najvažniju vest - da postaje majka.

Inače, dva puta razvedena glumica odlučila da usvoji devojčicu iz meksičkog sirotišta, Casa Hogar Sion. Dženifer je dugogodišnja podrška pružanju pomoći ovom sirotištu, a njeni prijatelji sada kažu da bi postupak usvajanja trebalo da bude završen do juna.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

"Džen je osećala da je okupljanje savršeno vreme da najavi dolazak svoje bebe celoj bandi. Iako su devojke već znale - kako se redovno viđaju - mislila je da bi bilo posebno reći momcima kad su svi zajedno, jer ih ovih dana retko viđa zbog zauzetosti i radnih obaveza", rekao je izvor.

Dženifer Aniston i Kortni Kosks veoma su bliske prijateljice i veruje se da je glumica već bila upućena u dolazak prinove.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

"Provodile su gotovo svaki budni sat tokom jedne decenije zajedno, preživeli su sve detalje života jedni drugih i podržavali jedni druge kroz sva svoja teška vremena, uključujući Kortninu borbu protiv steriliteta i Dženin bolan razvod od Breda Pita", dodao je izvor.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

"Svi su bili presrećni kada im je rekla - dajući roditeljske savete, za koje je rekla da bi ga rado prihvatila kada beba stigne", dodao je izvor.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs