SREĆU NAŠAO KRAJ NJE

SIN FUDBALSKOG FUNKCIONERA I PRVA LJUBAV ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Evo sa kim je Kostadin Terzić našao pravu sreću! (FOTO)

Sin čuvenog Zvezdana Terzića postao je poznat i po romasi sa Anastasijom Ražnatović, za koju su svi mislili da će biti krunisana brakom. Međutim...

Celebrities
21:46h Autor:
SIN FUDBALSKOG FUNKCIONERA I PRVA LJUBAV ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Evo sa kim je Kostadin Terzić našao pravu sreću! (FOTO)
Foto: ATA Images

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, široj javnosti postao je poznat po romansi koju je imao sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

Anastasija je nedugo posle raskida sa Kostadinom, uplovila u vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim danas živi i planira da stane na "ludi kamen", a o raskidu sa sinom Zvezdana Terzića ranije je govorila ovako:

DEČKO JE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ, A SA PIKSIJEVOM ĆERKOM ŽIVEO U NJUJORKU: Evo ko je famozni zavodnik-Đorđe Kuljić!(FOTO)

- Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I dalje imam lepo mišljenje o Kostadinu - govorila je tada Pink.rs Anastasija.

Anastasija Ražnatović ponosna na svog dečka: Javna čestitka za Kostadina (FOTO)

Kada se dečija ljubavna priča završila, Kostadin je baš kao i Anastasija odrastao, emotivno sazreo i upustio se u emotivnu vezu, sa Valentinom Lopičić, danas Terzić. Reč je o lepoj i skromnoj Podgoričanki, koja je studije završila u Londonu. Par je prošle godineu julu dobio i prvu prinovu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs