ljubavna priča

SAŠA JOKSIMOVIĆ JE U BRAKU 13 GODINA, A ZAJEDNO SU PROŠLI BOLNE TRENUTKE: Samo mi znamo kako je nemati, pa imati!

Vezu su započeli u srednjoj školi, više od deceniju uživaju u bračnom životu, ali glumac otkriva da su bili i razdvojeni 13 meseci

Celebrities
Autor:
SAŠA JOKSIMOVIĆ JE U BRAKU 13 GODINA, A ZAJEDNO SU PROŠLI BOLNE TRENUTKE: Samo mi znamo kako je nemati, pa imati!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Srpski glumac Saša Joksimović 13 godina je u skladnom braku sa producentkinjom Nevenom sa kojom ima sina Iliju.

Saša je otkrio da su pre braka, dok su se zabavljali, imali prekid veze koji je trajao čak 13 meseci.

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna", priznao je glumac svojevremeno za magazin "Gloria."

Glumac koga gledamo u popularnoj seriji "Igra sudbine" je u septembru prošle godine otkrio da je 2019. Nevena bila trudna i drugi put, ali da su, nažalost, izgubili bebu.

Saša Joksimović sa suprugom
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo izgubili smo bebu 22. maja na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći.." napisao je Joksimović tada na Insta storiju.

Saša ne krije koliko je ponosan na svoju suprugu, kao i da je i nakon svih ovih godina i dalje jednako zaljubljen u nju.

"Nevena je velika kao spomenik Stevanu Filipoviću u Valjevu. Nikad se ne predaje i podržava me u najtežim i najlepšim trenucima kroz život, jer to je život... Kao amplituda. Mi smo skoro 20 godina zajedno i samo mi znamo kako je nemati pa imati. Vrlo smo fleksibilni i prevazilazimo probleme kroz razne vidove hobija. Sin nam je najlepši i najbolji lek u takvim vremenima. A progovorio sam o svemu, da ljudi znaju da Saši i Neveni nije život uvek bio med i mleko i uputio poruku da će sve jednog dana proći...", rekao je glumac prošle godine za "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs