drugi čovek

IMAO JE BURAN ŽIVOT, HAPŠEN DOK JE KUPOVAO DROGU, LJUBIO JE KEJT MOS: Sada ga sa viškom kilograma nećete prepoznati!

Muzičar koji se proslavio devedesetih, poznat je po svom burnom načinu života danas živi miran život, ali prilično se promenio fizički

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Britanski roker Pit Doerti (42) poznat je i po svom burnom životu koji obiluje turubulentnim vezama i sklonost porocima-  alkoholu i drogama. 

 

Bvši frontmen grupe "The Libertines" je u novembru 2019. godine bio u središtu skandala kada je u Pigalu - četvrti Pariza uhapšen dok je kupovao kokain, saopštilo je tada francusko tužilaštvo. Ovo predgrađe grada svetlosti poznato je po barovima koji rade duže nego većina pariskih lokala, a pre hapšenja muzičar je kupio dva grama kokaina.

Pit Doerti
foto: Profimedia

Osim toga, probleme sa zakonom imao i  i kada je upravljao automobilom pod dejstvom opijata, te ukrao automobil, vozio bez validne vozačke dozvole, zatim zbog sukoba sa filmadžijom Maksom Karlišom, a više puta je služio zatvorsku kaznu u rehabilitacionim centrima.

 

Takođe, njegov buran ljubavni život bio je u centru pažnje. Najpoznatija I najburnija veza koju je imao jeste ona sa slavnom manekenkom Kejt Mos (47) , a sa kojom je bio i veren.

Pit Doerti i Kejt Mos
foto: Profimedia

Takođe, poznat je po vezama i sa rumunsko-kanadskom manekenkom Irinom Lazareanu i pevačicom Lisom Muriš.

 

Medijima je uvek bio zanimljiv i njegov blizak odnos s pokojnom Ejmi Vajnhaus, ali je pevačica tvrdila da su samo prijatelji.

 

Doerti danas živi u Francuskoj, a već neko vreme je u romansi sa Katjom De Vidas, a par je sada uslikan u šetnji sa svojim psom.

 


Pit, koji je otac dvoje dece, 17-godišnjeg Estilea, kog je dobio s kantautorkom Lisom Moris, i 9-godišnje Ejslinge, koju mu je rodila Lindi Hingston, godinama je zbog njih pokušavao da se dovede u red.

 

Njegovi bližnji tvrde da se Doerti promenio tokom pandemije korona virusa.

 

"Katja pozitivno utiče na njega. Provode puno vremena kuvajući i šetajući psa. Vode jako miran život, pogotovo upoređenju s načinom na koji je on nekad živeo", ispričao je izvor blizak rokeru i dodao:

 

Onima koji ga znaju godinama jako je drago što ga vide ovako srećnog. Provode puno vremena u Etretatu, obalnom gradu popularnom među Parižanima. Još je u muzici, to mu je i dalje najveća strast, ali preseljenje u Francusku pomoglo mu je da se opusti".

 

 


"Puno je ljudi u mom životu koji zaslužuju da budem bolji. Voleo bih da prestanem s drogiranjem i da sredim svoj život kako bih mogao da počnem da živim normalno", govorio je pre nekoliko godina, a izgleda da je to sada konačno rešio da ostavi porok.

 

Na ovim fotografijama je primetno da je prilično nabacio kilograma.

 

(Stil.Kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...